Jau trešo gadu pēc kārtas Ventspils brīvostas pārvalde izsludina projektu konkursus par Ventspils brīvostas pārvaldes reklāmu kultūras pasākumos un sporta sacensībās un pasākumos. Pēc rūpīgas pieteikumu izvērtēšanas Ventspils brīvostas pārvalde nolēmusi 2023. gadā slēgt reklāmas līgumus ar sešām kultūras un 12 sporta organizācijām.

Kopā tika saņemts 41 projekts. Lai arī lielākā daļa projektu bija kvalitatīvi sagatavota un atbilstoša konkursu mērķim, kopējā summa vairāk nekā divas reizes pārsniedza reklāmas pasākumiem plānoto budžetu, tāpēc visus projektus atbalstīt nebija iespējams. Līgumus par reklāmu piedāvāts slēgt augstāko punktu skaita ieguvējiem.

Projektu konkursā par reklāmu kultūras pasākumos tika saņemti 12 pieteikumi par kopējo summu 36 tūkstošu eiro apmērā. Līgumus par reklāmas pakalpojuma sniegšanu tika nolemts slēgt ar sešiem augstāko punktu skaitu ieguvējiem: biedrību ''Siets'', biedrību ''StrettaART'', biedrību ''Vindas komtureja'', biedrību ''Skyr'', biedrību ''401 Studio'' un biedrību ''Tarba''. Kopējais brīvostas pārvaldes reklāmas kultūras pasākumos budžets 2023. gadā - 18 tūkstoši eiro.

Projektu konkursā par Ventspils brīvostas pārvaldes reklāmu sporta sacensībās un pasākumos tika saņemti 29 pieteikumi par kopējo summu 75 350 eiro apmērā. Kopējais budžets reklāmai sporta pasākumos šogad ir 33 200 eiro. Līgumus par reklāmu nolemts slēgt ar 12 sporta organizācijām, kas ieguva augstāko punktu skaitu: biedrību "Futbola Vārtsargu Akadēmija", biedrību "Ventspils Kikboksa Leģions", biedrību "Triatlona klubs "Ventspils"", biedrību "Ventspils virves vilkšanas klubs "Velkonis"", sabiedriskā labuma biedrību "Ventspils airēšanas sporta klubs "Venta"", biedrību "Latvijas Jūras burāšanas asociācija", biedrību "Ventspils kērlinga klubs", biedrību "Matisons Runner's Club", biedrību "J.F.X. sporta klubs", biedrību "Ventspils pludmales volejbola klubs "Bloks"", biedrību "Futbols bērniem" un biedrību "Ventspils motoklubs "RODEO"".

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -1
    Vadims Kevrelis 31.03.2023, 15:43:00

    Vēl nesen vienā no rakstiem rakstīja ka Brīvosta neaizstāv Ventspilnieku intereses, un kā tad ir patiesībā.

  • -1
    Marta P 03.04.2023, 12:49:23

    Ir jau arī pa kādam Ventspils klubam, jā.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: