Lai labotu atsevišķus konstatētos būvdarbu defektus, Durbes ielā no Zvaigžņu ielas līdz Rūpniecības ielai, no 9. septembra būs satiksmes ierobežojumi. Būvdarbus plānots pabeigt mēneša laikā.

No 9. septembra līdz visu darbu pabeigšanai, kas varētu būt oktobra sākumā, satiksmei tiks pilnībā slēgts posms no Zvaigžņu ielas līdz Kuldīgas ielai.

No 14. septembra plānots sākt darbus posmā no Kuldīgas ielas līdz Rūpniecības ielai. Šajā posmā būs vienvirziena satiksme virzienā uz Rūpniecības ielu.

Būvdarbu laikā tiks mainīti atsevišķu pazemes inženiertīklu aku rāmji un vāki, to vietā uzstādot tā sauktās peldošās lūkas, ko iespējams veiksmīgi līmeņot ar asfalta segumu. Šo darbu veikšanai atsevišķos ielas posmos nepieciešama arī esošās asfalta virskārtas nomaiņa. Tāpat tiks labotas vietas, kur konstatētas nepilnības notekūdeņu novadīšanas sistēmā.

Darbus veiks SIA ''CTB''. Iedzīvotāji tiek aicināti rūpīgi sekot līdzi izvietotajām ceļa zīmēm.

Lasi vēl

Komentāri (5)

  • 0
    gg65 08.09.2020, 11:24:47

    Vai tiks de facto norīkots kāds speciālists, kurš pārbaudīs VISAS lūkas Durbes ielā un veiks mērījumus? Vai atkal uzmetīs vizuāli aci uz lūku un nokonstatēs - izskatās OK, nevajag neko mainīt. Bet tas, ka lūka atrodas tajā joslas vietā, kur mašīnai sanāk tai braukt pāri un tā regulāri klaudz - tas jau vienalga. Gads ir pagājis kopš šīs ielas remonta, bet pretī Durbes 24/26 to lūku neviens nav spējis sakārtot, lai tā neradītu troksni.
    Un lūdzu nevajag atrunāties ar tekstiem, ka šīs lūkas pieder citai kompānijai un tā ir atbildīga par tām. Lai pieder, kam pieder - Jums ielu remontu laikā vajadzētu sadarboties ar visām šīm kompānijām un censties panākt, lai tad, kad ielu nodod lietošanā, tad viss tur ir kārtībā līdz pēdējam sīkumam.

  • 0
    Ventspils brīvostas pārvalde 08.09.2020, 13:42:24

    Speciālisti ir rūpīgi pārbaudījuši visas lūkas Durbes ielā. Sākotnēji projekts neparedzēja aku rāmju un vāku nomaiņu, tāpēc arī radās šāda situācija. Šobrīd Ventspils brīvostas pārvalde ir panākusi vienošanos gan ar “Ūdeku”, kam pieder liela daļa inženiertīklu, gan būvnieku, kā arī pati iegulda papildus finansējumu, lai situāciju atrisinātu. Durbes ielā plānots mainīt 41 aku rāmjus un vākus (arī pretī Durbes 24/26 pie izbrauktuves no Augusta ielas).

  • 0
    sranskis 09.09.2020, 09:45:42

    Varbūt vajadzētu padomāt par porolona ieklāšanu, lai samazinātu ielas tuvumā esošo māju trīcēšanu un vibrēšanu, kad pa Durbes ielu drāžas visa veida smagās mašīnas?!

  • -1
    Mimmīte 09.09.2020, 15:54:04

    Zahoķeļi!!!

  • 0
    Antonija 09.09.2020, 20:54:49

    Dreb mājas netikai Durbes ielā.Inženieru,Riņķu,visur kur brauc (drāžas)lielās mašīnas.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: