Ventspils Augsto tehnoloģiju parkā noslēgušies būvdarbi vienam no diviem auto stāvlaukumiem, kas atrodas pie jaunajām ražošanas ēkām.

Šobrīd būvdarbi noslēgušies stāvlaukumam pie ēkas Nr. 7, nākamais solis ir izpilddokumentācijas sakārtošana, lai būvobjektu nodotu ekspluatācijā. Aktīvi būvdarbi turpinās arī pie ēkas Nr. 6 stāvlaukuma - tos plānots pabeigt līdz jūlija beigām.

Ventspils Augsto tehnoloģiju parkā vienlaikus ar stāvlaukumu būvniecību norisinās divu jaunu ražošanas ēku būvniecība. Līdz ar jaunajām rūpnīcām, palielināsies arī darbinieku skaits šajā industriālajā zonā un ir nepieciešams pilnveidot arī pārējo infrastruktūru.

Kopumā abos stāvlaukumos būvdarbu laikā paredzēts izbūvēt vietas 133 automašīnām.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -1
    yolo 09.07.2019, 15:28:31

    Nu pilnīgs murgs. Priekš kam tas vajadzīgs? Būtu labāk attīstījuši bezmaksas autobusu reisus lielajiem uzņēmumiem un veicinājuši velokultūras turpmāku attīstību. Pilsētā, kur 30min laikā ar kājām visur var aiziet nevajag šitos milzu plačis

  • -1
    Maksis 10.07.2019, 14:26:25

    Nu nez. Man gan liekas, ka visi ar auto vien brauc. Mašīnu ielās vairāk nekā gājēju. Nu, vasarā vēl ir velobraucēji. Man liekas, stāvvietu nevar būt par daudz. Un varbūt drusku ne par šo tēmu, bet nesen paziņa no Rīgas ļoti izbrīnījās, kad uzzināja, ka Ventspilī nav jāmaksā par auto stāvvietām.

  • -1
    ventspilnieks 36,7 09.07.2019, 23:21:54

    Oho, mēs jau esam divi ;)
    Līdz turienei var normāli aizmīt. Bēdīgi ar vecpilsētu, kura pārbāzta ar stāvvietām un automobīļiem..
    Vācijā būs CO2 nodoklis, atkal +10 saņi benzīnam nu un mums būs jābūt solidāriem

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: