AS “Ventbunkers” šā gada 10 mēnešos pārkrāvis 2.44 miljoni tonnu kravu, kas ir ievērojami vairāk kā 2011. gadā kopā, kad uzņēmums pārkrāva 2,3 miljonus tonnu.

Šā gada 10 mēnešos, salīdzinot ar atbilstošu laika posmu pērn, uzņēmuma pārkraušanas apjomi palielinājušies par 32%.


Šā gada oktobrī uzņēmumā pākrautas gandrīz 200 tūkstoši tonnas naftas produktu un īpaši veiksmīgs mēnesis bijis tumšo naftas produktu pārkraušanā. Tumšo naftas produktu pārkraušana šā gada 10 mēnešos palielinājusies par 61%.


AS “Ventbunkers” padomes priekšsēdētājs Olafs Berķis uzsver, ka uzņēmums šogad ievērojami uzlabojis darbības rādītājus, tomēr vēl ir liels potenciāls uzņēmuma darbības rādītājus uzlabot. Mums nākas strādāt ļoti sīvas konkurences apstākļos, konkurējot gan ar kaimiņvalstu – Lietuvas un Igaunijas, gan arī Krievijas ostām. Liekam cerības uz Krievijas salīdzinoši neseno pievienošanos Pasaules tirdzniecības organizācijai, kas varētu Latvijas ostas un visu tranzīta koridoru padarīt pievilcīgāku mūsu Krievijas partneru acīs.


„Paralēli darbam pie esošo klientu apkalpošanas un jaunu klientu piesaistīšanas, meklējam iespējas kā palielināt uzņēmuma ekoloģisko drošību. Pašlaik kopā ar uzņēmumu „Ventspils Nafta” notiek aktīvas sarunas par naftas produktu tvaiku savākšanas un utilizācijas iekārtu izbūvi”, norāda „Ventbunkers” padomes priekšsēdētājs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: