Latvijas Basketbola līgā pie uzvarām savā laukumā tikušas Ventspils komandas - klubs 1. divīzijā mačā ar 88:69 pieveica Liepājas lauvas, bet studenti ar 81:64 pieveica BS Rīga.

BK Ventspils mačā ar liepājniekiem pirmo puslaiku aizvadīja pagalam slinki, lielāko daļu laika atrodoties zaudētājos, brīžiem arī ar septiņu punktu deficītu. Pēc desmit minūtēm viesi bija vadībā 22:17, bet puslaiku noslēdza ar divu punktu pārsvaru 40:38. Pēc atpūtas mājinieki sāka darboties krietni apņēmīgā un ātrāk, atgūstot vadību un arī izvirzītos vadībā ar +11. Nākamos četrus savus uzbrukumus viesi noslēdza ar precīziem tālmetieniem, pietuvojoties līdz 53:51, tomēr pirms ceturtdaļas noslēgumā BK "Ventspils" atguva ērtāku pārsvaru - 61:56. 

Pēdējā ceturtdaļā ventspilnieku atrāviens vēl vairāk palielinājās un, galu galā laukuma saimnieki svinēja pārliecinošu uzvaru 88:69. Pa 16 punktiem guva Artūrs Bērziņš un Džamars Jangs. 

LBL 2. divīzijā "Ventspils Augstskola" izcīnīja jau trešo pārliecinošo uzvaru, šoreiz savā laukumā pieveicot BS "Rīga". Pirmajā puslaikā iekrājuši 14 punktu pārsvaru (45:30), trešajā ceturtdaļā jaunie ventspilnieki ļāva sāncenšiem desmit punktus atspēlēt. Tomēr pēdējā ceturtdaļā viss nostājās savās vietās - 81:64 uzvaru izcīnīja "VaA". 

16 punkti un sešas rezultatīvas piespēles Tomam Leimanim, bet uzreiz divi spēlētāji savāca divciparus skaitļus divos rādītājos - Andrejs Gražulis guva 13 punktus un savāca 10 atlēkušās bumbas (viņam arī 4 bloķēti metieni), bet Klāvs Šilbergs 12 punktiem pievienoja 14 bumbas zem groziem. 

Foto: bkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: