Latvijas virslīgas čempionātā futbolā pie panākuma tikuši FK “Ventspils” spēlētāji, kas savā laukumā ar 2:0 pieveica FC “Jūrmala”, tā joprojām saglabājot pirmo vietu turnīra tabulā, taču zelta medaļas vēl nenodrošinot.

Pirmajā puslaikā ventspilnieki rezultātu atklāja pēc Vadima Jančuka sitiena, bet citas iespējas gūt vārtus palika neizmantotos. Momenti gan pirmajā, gan otrajā puslaikā bija arī jurmalniekiem, bet Aleksandrs Vlasovs un visa ventspilnieku aizsardzība bija uzdevuma augstumos. Otrajā puslaikā notikumus laukumā turpināja diktēt ventspilnieki, bet viesi atbildēja ar retiem pretuzbrukumiem. Mača 77. minūtē rezultāts kļuva 2:0 mājinieku labā, kad par Antona Kurakina nogāšanu piešķirto 11 metru soda sitienu realizēja Frederiko Martiness.

 

Daugavpilī Daugavas un Liepājas metalurga cīņa beidzās ar liepājnieku uzvaru, kas nozīmēja, ka čempionu titulu ventspilnieki vēl nav izcīnīnījuši. Cīņa par zeltu turpinās – FK Ventspils nākamajā kārtā viesos tiksies ar Daugavu, bet pēdējā kārtā savā laukumā uzņems Skonto.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: