Brīvdienās laikapstākļus Latvijā noteiks paaugstināta spiediena apgabals, tādēļ nokrišņu būs mazāk, biežāk uzspīdēs saule un pēcpusdienas kļūs siltākas, prognozē sinoptiķi.

Naktī uz sestdienu vietām, dienas gaitā daudzviet valstī nedaudz un īslaicīgi līs.

Vēlēšanu dienā starp mākoņiem spīdēs saule. Gaisa temperatūra nakts un rīta stundās pazemināsies līdz +7..+11 grādiem, siltāks būs piekrastē - Kurzemes rietumu un Vidzemes piekrastē nekļūs vēsāks par +13..+14 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra pēcpusdienā visā valstī būs +14..+17 grādu.

Naktī uz svētdienu mākoņu kļūs mazāk, bet no dienvidrietumiem mākoņu daudzums no jauna palielināsies, tomēr nokrišņi netiek prognozēti un dienā bieži spīdēs saule. Pūtīs lēns vējš, dienā - mērens austrumu, dienvidaustrumu vējš, bet valsts austrumos saglabāsies lēns vējš. Gaisa temperatūra naktī pazemināsies līdz +4..+9 grādiem, svētdienas pēcpusdienā gaiss iesils līdz +15..+19 grādiem.

Pirmdien kļūs vēl par diviem grādiem siltāks, turpmākajās dienās gaisa temperatūra nedaudz pazemināsies, salnas nav gaidāmas. Arī nākamnedēļ dažbrīd līs.

Nra.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: