Laikraksta “Ventas Balss” sestdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Popei draud pastnieku krīze

Latvijas Pasta optimizācijas pasākumi līdz kritiskai situācijai noveduši pastnieku pakalpojumus Popes pagastā.

«Saskaņieši» tukšus salmus nekuļot

Partija «Saskaņas centrs» šogad nerīkos Ventspilī tikšanos ar vēlētājiem. Partijas līderi apgalvo, ka neuzskata to par vērtīgu komunikācijas formu, bet izbijušie biedri domā, ka viņi baidās.

2.lpp. Viedoklis: «Mācāmies sadzīvot», portāla ventasbalss.lv galvenā redaktore Līga Gabrāne

«Līdz ar veloceliņu izbūvi pilsētā airvien vairāk velosipēdistu kļūst par satiksmes dalībniekiem.»

3.lpp.

Pirms vēlēšanām aizstāv nepilsoņus

Aizvakar Ventspilī iesākās praktiska partijas Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā (PCTVL) priekšvēlēšanu akcijas īstenošana – parakstu vākšanas kampaņa par LR pilsonības piešķiršanu visiem nepilsoņiem.

Uz gājēju pārejas notriec velosipēdisti

Ceturtdienas vakarpusē nopietns ceļu satiksmes negadījums notika Inženieru ielā – automašīna Opel notrieca velosipēdisti, kas šķērsoja gājēju pāreju.

4.lpp. Otrā jaunība

Pensijai jāpielāgojas

Dodoties pensijā, jārēķinās ne tikai ar jaunu, līdz tam neierastu dzīves ritmu, nepieciešamību aizpildīt brīvo laiku, kura tagad pēkšņi kļuvis tik daudz. Dzīve pensijā un no pensijas nereti liek pārskatīt ģimenes budžetu.

Daļu pensijas atdod valstij

Vija Strēle pieder pie tiem pensionāriem, kas 1999. gadā izmantoja likumīgu iespēju pārrēķināt savu pensiju. Tagad viņa ir parādā valstij.

 

5.-6.lpp. TV Programma

 

7.lpp. Sporto un atpūties

 

8.lpp. Dzīvesziņa

Telpu enerģētiskā attīrīšana

Katram no mums reizēm šķiet, ka mūsu mīļās mājas vairs nav mīļās mājās, vai arī pēkšņi ir grūti atrasties savā darbavietā. Ko tas nozīmē un kā attīrīt telpas, stāsta ekstrasense un dziedniece Sanita Sīkle.

 

9.lpp. Intervija: Izglītībā vajag vairāk vīriešu

Priekšvēlēšanu gaisotnē aktīva diskusija notiek par izglītību. Vieni mūsu skolas noniecina, piedāvājot radikālas reformas, citi ir piekāpīgāki. Ventspils Izglītības pārvaldes vadītājam ALDIM SLAVINSKIM ir savs skatījums – balstīts ilgstošā pieredzē un mūsdienīgās atziņās.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: