Līdz 18. septembrim Olimpiskā centra „Ventspils” sporta bāzes saviem treniņiem izmantos Latvijas valsts izlase kamaniņu sportā.

Latvijas izlase kamaniņu sportā jau vairāku gadu garumā Ventspilī ierodas regulāri, bet šoreiz tā atbraukusi deviņu cilvēku sastāvā, kuru vidū olimpiskie medaļnieki Mārtiņš Rubenis un Andris Šics, šoreiz gan bez brāļa Jura, kurš Siguldā iziet rehabilitācijas kursu. Treneris Pēteris Cīmanis atzīmē, ka Ventspilī ir plašs treniņu līdzekļu klāsts un nepieciešamie apstākļi, piemēram, miers un nosvērta gaisotne, lai sportists veiksmīgi varētu aizvadīt treniņus.

Latvijas izlases kamaniņu braucēji izmantos stadionu, svaru zāli, aerobikas treniņus, baseinu, klinšu kāpšanas sienu un, protams, svaigo jūras gaisu. Vēl treneris uzsver, ka Ventspilī ir ļoti patīkama komunikācija ar cilvēkiem, tie ir laipni un pretimnākoši.

Pēc aizvadītajiem treniņiem Ventspilī, izlase atgriezīsies Siguldā, kur tā turpinās trenēties mākslīgā ledus starta estakādē. Kā jau katram Latvijas sportistam, arī mūsu kamaniņu braucēju treniņu mērķis ir uz mājām - Latviju atvest Olimpiskajās spēlēs iegūtu zelta medaļu.

2011. gadā Olimpiskā centra „Ventspils” sporta bāzēs trenējušies Norvēģijas izlases U-23, U-20 un U-17 svarcēlāji, Krievijas izlase daiļslidošanā, Latvijas izlases bobslejisti, Igaunijas U-20 un U-23 izlases svarcēlāji, Latvijas labākie šķēpmetēji, starptautiskās treniņnometnes daiļslidošanā dalībnieki, „Dinamo Rīga” bērnu hokeja klubs, Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Novisibirskas „Sibirj”, Maskavas futbola kluba „Strogino”, starptautiskās šortreka treniņnometnes dalībnieki, Baltkrievijas un Kazahstānas U-18 hokejisti, Latvijas ratiņbasketbola izlases kandidāti, Rīgas sporta skolas „Arkādija” vieglatlēti un citi profesionāli sportisti un komandas. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: