Sākot ar 3.maiju līdz pat augusta beigām - Latvijas Zaļais punkts Ventspils iedzīvotājus aicina iesaistīties atkritumu šķirošanas kampaņā “ŠĶIRO PA TĪRO!”.

Akcijas ietvaros iedzīvotāji aicināti nodot PET pudeles, stikla taru un elektrokrāmus šķirošanas laukumos un laimēt dāvanu karti 200 latu vērtībā.

Iedzīvotāji visu vasaru varēs piedalīties trīs akcijās – „Šķiro PET pudeles un laimē!”, „Šķiro stiklu un laimē!” un „Nekrāj krāmus un laimē!”.

Sašķiroto stiklu, elektrokrāmus un saplacinātas PET pudeles, kurās ievietota lapiņa ar akcijas dalībnieka vārdu un telefona numuru, iedzīvotāji varēs nodot šķiroto atkritumu pieņemšanas laukumos Siguldas ielā 8a un Jēkaba ielā 47. Akcijas uzvarētāji tiks noskaidroti četrās izlozēs: 2.jūnijā, 5.jūlijā, 3.augustā un 6.septembrī.

Reizi mēnesī katras akcijas dalībnieks varēs laimēt veicināšanas balvu – 6 mēnešu abonementu vienam no desmit „Dienas žurnāli” izdevumiem pēc laimētāja izvēles. Akcijas pēdējā izlozē no visiem veicināšanas balvu ieguvējiem izlozēs vienu dalībnieku, kurš saņems akcijas galveno balvu – „RIMI” dāvanu karti 200 Ls vērtībā.

Visi akcijā savāktie materiāli nonāks pārstrādes rūpnīcās: PET pudeles – rūpnīcā „PET Baltija”, kas atrodas Jelgavā, elektrokrāmi tiks pārstrādāti rūpnīcā „EMP” Viļņā, bet no sašķirotā stikla jaunas burciņas un pudeles taps rūpnīcā „Warta Glass” Paņevēžā.


Latvijas Zaļā punkta šķirošanas akciju „ŠĶIRO PA TĪRO!” Ventspilī palīdz īstenot Ventspils pilsētas dome, pašvaldības SIA „Ventspils labiekārtošanas kombināts”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: