Ventspils brīvostas pārvaldes mārketinga un attīstības nodaļas vadītājs Igors Udodovs ir dzimis talsenieks, taču nu jau pusi savas dzīves viņš saistījis ar Ventspili – sākotnēji studējot ekonomikas vadību Ventspils Augstskolā un jau desmito gadu vadot brīvostas pārvaldes mārketinga nodaļu.

Līdztekus darbam ar lielajiem investoriem Udodovs piedalās arī mazo biznesu cālēnu audzēšanā Ventspils Augsto tehnoloģiju parka Biznesa inkubatorā.

Vadot mārketinga nodaļu, daudz sanākot būt komandējumos arī ārpus Latvijas. Vaļaspriekiem laika nav atlicis daudz, tādēļ dažāda lieluma bumbas dzenāšana futbola vai basketbola laukumā fiziskās formas uzturēšanai viņam patīk, taču viņš neņemas to nosaukt par hobiju.

Vienīgais, pie kā stingri pieturas Brīvostas mārketinga vadītājs, ir ticība Kristum. Udodovs regulāri apmeklē Septītās dienas adventistu baznīcu gan Talsos, gan Ventspilī, tādēļ, atskatoties uz nupat pagājušo Lieldienu laiku, aicina atcerēties, ka galvenais ir nevis ripināt krāsainās olas, kas ir jautra latviešu tradīcija, bet atcerēties, ka Jēzus Kristus ir augšāmcēlies, lai mums būtu iespējama mūžīgā dzīvība.

 

Mārketinga vadītājs labprāt gatavo, viens no viņa iecienītākajiem ēdieniem ir...

Saldskābais lasis

Vispirms uz pannas nedaudz apcep laša fileju. Jau pirms cepšanas atsevišķā traukā jāpagatavo mērce no vairāku citronu sulas un cukura. Var pielikt arī maķenīt piparus un sāli. Mērces garšai jābūt saldskābai.

 

Kad lasis no abām pusēm nedaudz apcepies, pagatavoto citronu–cukura mērci uzlej tam virsū un ļauj mazliet apcepties bez vāka. Kad lasis karamelizējies, tas ir gatavs un atliek to pasniegt galdā. Udodovam šādi gatavots lasis garšo kopā ar kuskusu. To gatavojot, svarīgi pievienot mazliet sviesta un ievērot uz iepakojuma norādītās kuskusa un ūdens proporcijas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: