Pilsētvides attīstības 2024. gada programmas ielu infrastruktūras atjaunošanas un uzlabošanas darbu ietvaros ir uzsākti būvdarbi objektā “Mētru ielas izbūve posmā no Mētru 15 līdz Mētru 17 un apgaismojuma pārbūve Mētru ielā un Sila ielā, Ventspilī”.

Projekta ietvaros ir paredzēts veikt brauktuves nestspējas paaugstināšanu ar jauna bruģakmens seguma izbūvi, virszemes ūdens novadīšanas sistēmas sakārtošanu, paredzot ielas posmā energoefektīva apgaismojuma izbūvi. Tāpat šī projekta ietvaros ir paredzēta jauna apgaismojuma izbūve Sila ielā, demontējot esošos dzelzbetona balstus, izbūvējot jaunus cinkotus metāla balstus un uzstādot esošos LED gaismekļus. Pēc būvdarbu pabeigšanas Mētru un Sila ielās paredzēta zaļās zonas atjaunošana ar esošo zemsedzi.

Būvdarbu izpildītājs PSIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” un apakšuzņēmējs SIA “Volts-1” projekta īstenošanu paredz veikt līdz oktobra beigām, ieskaitot objekta nodošanu ekspluatācijā. Būvniecības laikā ir ierobežota transportlīdzekļu kustība.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: