6. janvāris ir Zvaigznes diena, ar kuru saistās dažādi ticējumi un tradīcijas, tostarp šajā dienā pieņemts ar godu atvadīties no Ziemassvētku rotājumiem. Pašvaldības SIA ''Ventspils labiekārtošanas kombināts'' piedāvā iespēju svētku eglītes bez maksas nodot šķiroto atkritumu savākšanas laukumos.

Eglītes bez maksas tiks pieņemtas abos šķiroto atkritumu savākšanas laukumos – Jēkaba iela 47 un Siguldas ielā 8a – visu janvāri. Iedzīvotāji aicināti ņemt vērā, ka eglītēm ir jābūt atbrīvotām no svētku rotājumiem, jo pēc tam tās tiks nodotas pārstrādei.

Daudzdzīvokļu dzīvojamo māju iedzīvotāji, kuriem nav iespēja eglīti aizvest uz kādu no šķiroto atkritumu savākšanas laukumiem, aicināti vērsties pie sava nama apsaimniekotāja, lai uzzinātu tuvāko lielgabarīta atkritumu izvešanas datumu, tādējādi izvairoties no nekārtības pie sadzīves atkritumu konteineriem.

Šķiroto atkritumu savākšanas laukumu darba laiks: no otrdienas līdz sestdienai no plkst. 10 - 19; pirmdienās – slēgts.

Jautājumu gadījumā aicinām vērsties PSIA ''Ventspils labiekārtošanas kombināts'', zvanot pa tālr. 63626920 vai rakstot e-pastā vlk@ventspils.lv.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -1
    Barons (Freiherr von ...) 06.01.2023, 13:40:14

    Ekš man Muiž viss Egl Kōk tiek izmantot prekš Krāsn ekurinašan,tie smukk degt,le zinat.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: