Sestdien, 12. martā, Jūrmalas parkā notika ikgadējā stādīšanas tradīcija - Sniegpulkstenīšu stādīšanas talka. Ventspils valstspilsētas pašvaldība aicināja ikvienu ventspilnieku un pilsētas viesi piedalīties talkā, lai kopīgi sagaidītu pavasari daudz ziedošāku.

Saulainajā sestdienas dienā jau 8. gadu pēc kārtas Ventspilī tika atzīmēta unikāla tradīcija, kas aizsākās 2014. gadā – pavasara sagaidīšana ar Sniegpulkstenīšu stādīšanas talku. Jau otro gadu pēc kārtas talkas dalībnieki pulcējās Jūrmalas parkā, kur aptuveni 100 dalībnieki - lieli un mazi, kopīgi iestādīja līdzi paņemtās sniegpulkstenītes, un arī iepriekš sagatavotos stādiņus, kas bezmaksas bija pieejami pasākuma vietā.

Sniegpulkstenīšu stādīšanas talkas lielākais atbalstītājs un šī pasākuma iniciators ir uzņēmums SIA ''Galantus''. Uzņēmums pilsētai ik gadu dāvina vairākus simtus sniegpulkstenīšu stādu.

Tāpat kā aizvadītā gada stādīšanas talkā Jūrmalas parkā, arī šogad iedzīvotāji kopīgi iestādīja aptuveni 5000 sniegpulkstenīšu stādiņus, kas turpmākos gadus priecēs kā pirmie pavasara vēstneši!

Lasi vēl

Komentāri (6)

  • -7
    Lāsma Veckrāce 14.03.2022, 12:26:45

    Ļoti jauks pasākums. Var redzēt, ka visi stāda no sirds un priecājas. Tā ir arī audzināšanas stunda mazajiem ķipariem, kuriem no mazotnes ieaudzināts rūpēties par skaisto, mīlēt dabu un galu galā nepostīt puķu dobes apstādījumos.Prieks kopā būt un kaut ar vienu sniegpulkstenītes stādiņu padarīt skaistāku mūsu pilsētu, bet nākamajā gadā apraudzīt kā aug paša stādītais.Paldies pasākuma organizatoriem un visiem , kam rūp sava pilsēta.

  • -1
    reku 14.03.2022, 18:00:16

    Vai tad nesen no čoka izlaistajam personāžam tas darbarīks,kas bildē,nebija par smagu?
    Vai tad ar veselību viss atkal kārtībā,ka vairs nav jāvalkā ortoze ap kaklu un var strādāt fizisku darbu?

  • 0
    ventspilnieks 36,7 15.03.2022, 22:54:52

    Neredz, ka stutejas uz to :D
    Bet talka pulcēja 98 obligātos dalībniekus :D

  • 0
    Spīdola 15.03.2022, 09:46:43

    LETA :
    Pirmajā instancē par vainīgu atzītais Aivars Lembergs ir devies ārstēties uz Minheni Vācijā, apliecina Lemberga aizstāvis Māris Grudulis.

  • -3
    Lāsma Veckrāce 15.03.2022, 11:42:59

    To-reku! Neķer kreņķi! Ja jau Lemberga kungs kaut kā tika galā un kopējiem spēkiem ar ventiņiem no pelniem pacēla pilsētu, neprasot jūsu padomu, tad jau tagad arī iztiks tai skaitā kā ģērbties, un ko likt vai nelikt ap kaklu.Jūs ar tām savām negācijām labāk pārdomājiet pirms, atvainojos, izspļaujat kārtējo "asprātību". Bumerangs var trāpīt pašam atpakaļ.Būtu labāk iestādījis kādu sniegpulkstenīti. Šajā rubrikā jau runa gāja par talku, nevis apģērbu.Un par otra slimību smieties ir grēks.

  • -1
    Andris Lapukoks 15.03.2022, 15:49:40

    Man prieks ka notiek šādi pasākumi, kad tiek iesaistīti iedzīvotāji. Tas rada lepnuma sajūtu , ka tu esi arī piedalījies savas pilsētas sakārtošanā. Man arī liels prieks, ka mums nevajag rīkot talku , kur jāvāc gruži, bet mēs rīkojam talku , kur iespējams izdaiļot savu pilsētu.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: