Ventspils valstspilsētas dome nolēma piešķirt līdzfinansējumu iekšpagalmu labiekārtošanai trīs daudzdzīvokļu dzīvojamām mājām: Ganību ielā 120, Talsu ielā 3, Ugāles ielā 19.

Pēc daudzīvokļu dzīvojamās mājas Ganību ielā 120 pārvaldnieces Ainas Čakstes iesniegtā pieteikuma, tika piešķirts Ventspils pilsētas domes līdzfinansējums EUR 700,00 jeb 50% apmērā no kopējām plānotajām projekta izstrādes izmaksām (EUR 1400,00), par ko paredzēts izstrādāt labiekārtojuma projektu auto stāvlaukuma izbūvei mājas pieguļošajā teritorijā.

Pēc pārvaldnieka SIA ''Ventspils nami'' iesnieguma daudzdzīvokļu dzīvojamai mājai Talsu ielā 3 tika piešķirts līdzfinansējums EUR 1323,23 jeb 75% apmērā no kopējām plānotajām soliņu atjaunošanas izmaksām (EUR 1764,31). Mājai pieguļošajā teritorijā kopumā plānots demontēt piecus nolietojušos koka soliņus un to vietā uzstādīt jaunus.  

Pēc pārvaldnieka SIA ''Pārvaldnieks V'' iesnieguma daudzdzīvokļu dzīvojamai mājai Ugāles ielā 19 tika piešķirts līdzfinansējums EUR 1229,85 jeb 80% apmērā no kopējām asfalta seguma bedrīšu remonta izmaksām (EUR 1537,31).

Līdzfinansējumam var pieteikt šādas aktivitātes:
- ietvju jaunbūve, pārbūve vai atjaunošana - 80% apmērā no izmaksām;
- brauktuves un/vai stāvlaukuma jaunbūve, pārbūve vai atjaunošana - 50% apmērā izmaksām;
- apgaismojuma jaunbūve, pārbūve vai atjaunošana - 75% apmērā no izmaksām;
- cits piesaistītā zemesgabala labiekārtojums (bērnu rotaļu laukuma, soliņu un atkritumu urnu, atkritumu konteineru laukumu, zālienu jaunbūve, pārbūve vai atjaunošana) - 75% apmērā no izmaksām;
- būvprojekta izstrāde - 50% apmērā no izmaksām;
- brauktuves, ietves un/vai stāvlaukuma esošā seguma izlases remonts – 80% apmērā no izmaksām;
- būvuzraudzības veikšana – 50 % apmērā no izmaksām;
- autoruzraudzības veikšana – 50 % apmērā no izmaksām ar nosacījumu, ka izmaksas summa nepārsniedz 10% no projekta kopējām attiecināmajām izmaksām.

Sīkāka informācija par iespējām pretendēt un saņemt pašvaldības līdzfinansējumu daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas pagalma labiekārtošanai pieejama, sazinoties ar p/i ''Komunālā pārvalde'' pa tālruni 63620954.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: