Lai uzlabotu vides pieejamību iedzīvotājiem, kuri izmanto sabiedrisko transportu, ir uzsākti sabiedriskās pieturvietas ''Centrs'' labiekārtošanas darbi Kuldīgas ielā 36.

Sabiedriskās transporta pieturvietas labiekārtošanas darbu ietvaros paredzēts veikt visu veco soliņu un atbalsta sienu demontāžu. To vietā tiks izgatavoti un uzstādīti jauni atpūtas soliņi ar atbalsta sienām. Jauni soliņi tiks izgatavoti no īpaša sarkankoka ''Sapelli''. Šī koka struktūra lietus laikā ļauj uzsūkt mitrumu, iekrāsojot to sarkanā krāsā, tādēļ tam nav nepieciešama speciāla apdare, kā arī tas ir noturīgs pret klimatiskajiem apstākļiem un nebojājas.

Soliņi tiks nomainīti arī esošajās autobusu pieturu nojumēs, izmantojot to pašu sarkankoka materiālu. Vecā atbalsta siena tiks demontēta, jo pārbaudes laikā tika tika secināts, ka tā ir mūrēta no ķieģeļiem un nav pietiekošas nestspējas, lai uz tās varētu nostiprināt soliņus.

Komunālā pārvalde paredz, ka pieturvietas labiekārtošanas darbi varētu norisināties līdz maija vidum.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    Kriska 31.03.2021, 12:11:48

    Atkal Ventspilim vajag "izcelties". Vai nav kur naudu likt.? Kāda vaina soli.niem? Protams tos vajag nokrāsot biežāk

  • 0
    ventspilniece.lv-2 31.03.2021, 12:21:40

    Soliņus vajag gatavot no mūsu pašu priedes koka,ne svešzemju materiāliem.Reizi vai divas reizes gadā nokrāsot ar labu eļļas krāsu.Galvenais,lai būtu izturīgi,lai huļigāni tik viegli nevar salauzt.

  • 0
    ne 31.03.2021, 22:24:53

    Ir vietas, kuras tiešām vajadzētu sakārtot, nevis mainīt soliņus, kurus tāpat neviens neizmanto.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: