Sesdien, 28. aprīlī notiks ikgadējā Latvijas Lielā talka, kuras ietvaros Ventspils pašvaldība akciju atbalstīs, nodrošinot brīvprātīgajiem talciniekiem atkritumu maisus un atkritumu konteinerus pieteiktajās talkošanas vietās.

Talkas vajadzībām lielgabarīta atkritumu konteineri tiks novietoti Vasarnīcu ielas galā aiz kapiem, Dampeļu gatvē un stāvlaukumā pie vecā Staldzenes ceļa. Blakus konteineriem tiks novietoti talkai nepieciešamie maisi.

Atgādinām, ka Ventspils pašvaldība atbalsta jebkuras aktivitātes, kas vērstas uz tīrību. Tādēļ iedzīvotāji tiek aicināti paši pieteikt sev izvēlēto talkas vietu.

Šobrīd ir pēdējais brīdis tiem ventspilniekiem, kas ievērojuši vietas, kuras ir nepieciešams sakopt, jo līdz 25. aprīlim talkas vietu iespējams atzīmēt mājaslapā www.talkas.lv sadaļā “Kartes – piesārņoto vietu karte”, klāt pievienojot nelielu aprakstu.

Atgādinām, ka talkošanas vietas teritorijās var ieteikt p/i „Komunālā pārvalde” un iedzīvotājiem, kolektīviem, kuriem ir vēlēšanās piedalīties Lielajā talkā un uzkopt kādu teritoriju, to varēs darīt, piesakoties līdz 26. aprīlim, sazinoties ar talkas koordinatoru pa tālruņa numuru 29471342.

Šā gada Lielās talkas sauklis ir “Mainām Latviju! Maināmies paši!”, atgādinot Latvijas iedzīvotājiem, ka tikai mūsu rokās ir Latvijas labklājība, tīrība un ilgtspēja.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    reku 23.04.2018, 16:36:07

    Pēc taisnības jau varēja rīkot nedēļu agrāk-kā vecos laikos,kad bija talka par godu Uļjānova-Ļēņina dzimumdienai.21.aprīlis ir kā reizē pa vidu starp Ādolfa un Voloģas dzimšanas dienām-kas katram tuvāks,to atzīmējam.

  • -2
    snaiperis999 23.04.2018, 18:28:22

    Toreiz to ākstīšanos sauca par Komunistisko sestdienas talku.Tagad varētu dēvēt par Daudzpartiju sestdienas talku,kur Ventspilī kā galvenais virzītājs uz gaišo nākotni būtu Latvijai un Ventspilij.Tikai nevajag to teicienu pieminēt,ka pilsēta ar rītdienu.Katru dienu tikai rītdiena.Kā viens otrs mācītājs esot mierinājis savu ganāmpulku,teikdams ka jāpaciešas,jo debesīs labāk būs.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: