Ik gadu p/i “Komunālā pārvalde” pavasara darbu sarakstā ir arī ielu nosaukumu plāksnīšu atjaunošana un papildināšana. Ielu nosaukumu plāksnītes izvietotas krustojumos un norāda ielu nosaukumus, iedzīvotājiem un pilsētas viesiem palīdzot orientēties pilsētā. Iedzīvotājus aicina ziņot par trūkstošām ielu nosaukumu plāksnēm.

Šogad pilsētā uzstādīta 71 jauna ielu nosaukumu plāksnīte. Speciāli apstrādātās plāksnītes paredzētas arī redzamībai diennakts tumšajā laikā - tās tumsā spīd un ir atstarojošas. Pēdējo trīs gadu laikā kopumā no jauna uzstādītas vai atjaunotas pavisam 323 ielu plāksnītes - 2015. gadā 140, 2016. gadā – 85 un 2017. gadā – 98.

Vairumā gadījumu plāksnīšu atjaunošana nepieciešama, jo ziemas sezonā tās tikušas tīši bojātas, cietušas satiksmes negadījumos, noplēstas, vai arī savas korekcijas veikuši stiprie vēji.

P/i “Komunālā pārvalde” iedzīvotājus aicina būt atsaucīgiem un informēt par vietām pilsētā, kur bojātas ielu nosaukumu plāksnītes vai to vispār nav, zvanot pa tālruni 636 24269.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: