Sestdien Ventspils Pilsētas svētku laikā tiks godināti konkursa Pilsētas rota 2017 laureāti.

No 26. jūnija Komunālā pārvalde aicināja Ventspils pilsētas skaistāko privātmāju dārzu īpašniekus piedalīties konkursā Pilsētas rota 2017. Ventspilniekiem jau 17. gadu tika sniegta iespēja atklāt sava vai kaimiņa privātmājas dārza pievilcību un oriģinalitāti. Konkursā pieteiktos dārzus vērtēja žūrijas komisija, kas sastāvēja no deviņiem Ventspils pilsētas dažādu nozaru pārstāvjiem.

Konkursa trīs labākie, skaistākie un oriģinālāk iekārtotie Ventspils privātmāju dārzu laureāti iegūs vērtīgas galvenās balvas, bet desmit skaistāko dārzu īpašnieki vai lietotāji saņems iespēju divām personām piedalīties Ventspils pilsētas domes rīkotajā vienas dienas ekskursijā pa maršrutu Ventspils – Amatciems – Cēsis – Ventspils. Vēl 70 saņems vienai personai domātu uzaicinājumu uz ekskursiju.

Šobrīd jau sagatavoti 80 apsveikumi, kuri informē par to, ka privātmājas dārza īpašnieks ir ieguvis iespēju doties ekskursijā.

Šā gada ekskursijas laikā tiks apmeklēts Amatciems, kas ir vienota stila, standarta un kvalitātes dzīves telpa Amatas novadā, ko nodrošina centralizēti ciemata apsaimniekošanas, uzturēšanas un apdzīvošanas noteikumi. Cēsīs tiks apmeklēta siltumnīcu saimniecība ZS Kliģēni, kas nodarbojas ar ziedu, ziedu stādu audzēšanu, mazum- un vairumtirdzniecību. Tiks apmeklēti arī divu dārzkopju privātie dārzi.

Pavisam sagatavots ap 400 pateicības kartīšu, kuras ievietos skaistāko Ventspils privātmāju dārzu īpašnieku pasta kastītēs kā pateicība par pilsētas koptēla veidošanu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: