Šonedēļ Būšnieku ezera peldvietā tika uzstādīta atjaunota laipa, kura pēc ziemas sala bija stipri bojāta.

Ziema šogad nelikās barga, bet sals ezerā darīja savu darbu, aizsaldējot ezera virskārtu. Kūstot ledum, ezerā veidojās ledus sanesumi un Ziemeļrietumu vēja ietekmē, ledus pamatīgi bojāja laipas konstrukciju, tādēļ laipai bija nepieciešams pamatīgs remonts, lai tā atkal varētu priecēt peldētājus un atpūtniekus.

Būšnieku ezerā peldētāju ērtībai izvietotas divas laipas - viena no tām uzstādīta pagājušā gadā, bet otra, kura tika atjaunota, uzstādīta jau pirms septiņiem gadiem.

Atpūtas vieta pie Būšnieku ezera vasaras sezonā ir plaši apmeklēta un to iecienījuši ne vien paši ventspilnieki, bet arī pilsētas viesi, kas šeit ciemojas no citām valstīm.

Izvērtējot iedzīvotāju izteikto lūgumu, pagājušā gadā ventspilnieku un pilsētas viesu iecienītā atpūtas vieta pie Būšnieku ezera tika paplašināta, izbūvējot papildu auto stāvvietas, papildu gājēju laipas, veicot kāpņu pārbūvi, uzstādot jaunus soliņus, piknika galdus, veloturētājus un atkritumu urnas. Veikti apzaļumošanas darbi un iestādīti trīs jauni koki, tādējādi cilvēkiem nodrošinātu papildu ērtības un mūsdienīgu apkārtējo infrastruktūru.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: