Šorīt daudzviet gaisa temperatūra ir noslīdējusi zem 0 grādu atzīmes, bet visaukstākais šis rīts bijis Kurzemē, kur Mērsragā gaiss atdzisis līdz mīnus 7,9 grādiem, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Šāda gaisa temperatūra Mērsragā fiksēta plkst.7 no rīta, taču pēc tam tā strauji paaugstinājusies, tomēr arī plkst.8 bija zem 0 grādiem. Kolkā šorīt bijis mīnus 4,5 grādu sals, bet Saldū zemākā gaisa temperatūra bijusi plkst.6 - mīnus 4 grādi. Stendē un Pāvilostā šorīt gaiss atdzisis līdz mīnus 3 grādiem. Arī Liepājā un Ventspilī gaisa temperatūra noslīdējusi nedaudz zem 0 grādiem, taču jau patlaban tā ir pozitīva.

Neliels sals šorīt bijis arī Zemgalē - zemākā gaisa temperatūra rītausmā fiksēta Jelgavā - mīnus 5,6 grādi. Arī Dobelē un Bauskā bijis neliels sals.

Vidzemē zemākā gaisa temperatūra bijusi Zosēnos - mīnus 5,1 grāds, un arī patlaban daudzviet gaisa temperatūra vēl ir nedaudz zem 0 grādiem.

Siltākais rīts patlaban ir Skultē, kur ir plus 3 grādi, lai gan arī tur rīta agrumā gaisa temperatūra bijusi nedaudz zem 0 grādiem. Tikmēr zem 0 grādiem gaisa temperatūra nav noslīdējusi Rīgas centrā, kur zemākā gaisa temperatūra bija plkst.7 - plus 0,8 grādi.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: