Maija sākumā „Komunālā pārvalde” aicināja iedzīvotājus pieteikt dalību konkursā „Pilsētas rota”, bet Pārventas svētkos notika labāko daiļdārznieku apbalvošana.

Konkursā tika apskatītas gandrīz 400 piemājas teritorijas un noskaidroti šī gada uzvarētāji. Rūpīgas novērošanas un vērtēšanas laikā žūrija apskatīja katru no daudzajām piemājas teritorijām. Tika vērtēts kopējais skats no ielas kā arī žoga, karoga masta, fasādes, priekšdārziņa vizuālā estētika un iederība pilsētvidē. Skaistas un sakoptas vietas atrodas gan Ventas labajā, gan kreisajā krastā, bet galvenās balvas tika piešķirtas trim ventspilniekiem.

1.vietu un akumulatora zāles pļāvēju „Rotak 34 Li” no „Bosch” ieguva Lilita un Jānis Rutki, kuru īpašums atrodas Zlēku ielā 15A. 2.vietu un akumulatora zāles trimera un lapu pūtēju komplektu no „Bosch” ieguva Arvīds Zēbergs, kura īpašums atrodas R.Blaumaņa ielā 26. 3.vietu un akumulatora dārza zāģi „Keo” no „Bosch” ieguva Ina Kohanska kuras īpašums atrodas Līgatnes ielā 18.

Tā kā konkursā piedalījās ļoti daudz dalībnieku, kuru pieteiktie objekti bija cits par citu pievilcīgāki, žūrijai nenācās viegli izvēlēties uzvarētājus, tāpēc ne mazāk nozīmīgas ir arī Ventspils pilsētas domes piešķirtās pateicības balvas.

Atzinības saņēma Līvija Rūtenberga (Lidotāju iela 6),Ausma Sondere (Radio ielas 5), Sējānu ģimene (Graudu iela 8), Ivars Jansons (Enkuru iela 15), Ārija  Jaceviča (Jūrmalas ielas 1), Vineta Ločmele (Gaismas iela 1), Vineta Smilšarāja (Meža iela 90) un Andris Liepiņš (Vārves iela 45).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: