Saistībā ar plānotajiem remontdarbiem, piektdien, 13. maijā, no plkst. 8:00 līdz 17:00 atsevišķām mājām Užavas ielā būs ūdens padeves pārtraukums. Plānotie remontdarbi ir pabeigti un plkst.15 ūdens padeve ir atjaunota

Ūdens padeve būs pārtraukta sekojošās adresēs:

    Užavas ielā 3; 5; 7; 8; 12
    Peldu ielā 3; 6; 8
    Jāņa ielā 4

Ūdens atslēguma laikā dzeramo ūdeni būs iespējams iegūt no pašvaldības SIA "ŪDEKA" speciālās dzeramā ūdens mucas, kas tiks novietota pie ēkas Užavas ielā 8.

Pēc ūdens padeves atjaunošanas ir iespējama ūdens uzduļķošanās.

Šajā pavasarī plānota ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu pārbūve Užavas ielas posmā no Kārļa ielas līdz nekustamajam īpašumam Užavas ielā 8. Kopumā objektā paredzēts izbūvēt ūdensapgādes tīklus 77 m garumā un kanalizācijas tīklus 19 m garumā. Darbu ietvaros tiks veikta novecojušo tīklu demontāža un izbūvēti jauni ūdensvada un kanalizācijas tīkli.  

Būvdarbi tiks veikti kā kompleksa infrastruktūras pārbūve, tādēļ ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu būvdarbu izpilde notiek, saskaņojot darbu secību ar pārējiem pasūtītājiem objektā - pašvaldības iestādi ''Ventspils Komunālā pārvalde'' un pašvaldības SIA ''Ventspils siltums''.

Saskaņā ar noslēgto būvdarbu līgumu, būvdarbus veiks SIA ''OSTAS CELTNIEKS''. Noslēgtā līgumcena ir 24 993 EUR bez PVN. Būvdarbi jāveic 80 dienu laikā un tiek plānots, ka tie noslēgsies līdz jūnija beigām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: