Līdz ar valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas noslēgumu pašvaldības SIA ''ŪDEKA'' Ūdensmērītāju daļa ar 10. jūniju atsākusi individuālo dzīvokļu īpašumu apkalpošanu klātienē, veicot ūdensskaitītāju uzstādīšanu, nomaiņu un plombēšanu.

Ņemot vērā, ka klātienes apmeklējumi īpašumos tika pārtraukti marta vidū, kad valstī tika izsludināta ārkārtējā situācija, vispirms rindas kārtībā, izvērtējot steidzamību, tiks apkalpoti martā, aprīlī un maija sākumā veiktie pieteikumi, un jūnija otrajā nedēļā “ŪDEKA” aktīvi apzina tos iedzīvotājus, kuri šajā periodā vērsās “ŪDEKĀ”, piesakot pakalpojuma saņemšanu, lai vienotos par izdevīgāko laiku klātienes apmeklējumam. Pakalpojumu pieteikšana tika pārtraukta 12. maijā, kad valstī stājās spēkā atkārtots ārkārtējās situācijas pagarinājums. Vienlaikus pašvaldības SIA “ŪDEKA” aicina veikt arī jaunus kārtējos pieteikumus Ūdensmērītāju daļā, zvanot pa tālruni 636 63010 vai rakstot e-pastā udensmeritaji.udeka@ventspils.lv.

Pašvaldības SIA “ŪDEKA” piedāvā gan skaitītāju pirmreizēju uzstādīšanu, gan nomaiņu pēc verifikācijas. Nomaiņa iespējama divos veidos – nomainot esošo klienta skaitītāju pret jaunu skaitītāju (dārgāks pakalpojums) vai pret lietotu skaitītāju. Pakalpojuma veidu pirms pieteikšanās izvēlas pats klients. Nomainot skaitītāju pret jaunu skaitītāju, pašvaldības SIA “ŪDEKA” sniedz 2 gadu garantiju – gan par skaitītāju nomaiņas pakalpojumu, gan arī par pašu skaitītāju, jo to ir iegādājusies pašvaldības SIA “ŪDEKA” un attiecīgi garantiju var prasīt no skaitītāja piegādātāja vai ražotāja. Taču, ja nomaiņa notiek pret lietotu skaitītāju, kurš iepriekš ir noņemts no kādas citas adreses, tiek verificēts normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā un tiek atzīts par lietošanai derīgu (ko apliecina verifikācijas uzlīme uz paša skaitītāja), 2 gadu garantija ir spēkā pašam nomaiņas pakalpojumam (uzstādīšanas darbiem, bez skaitītāja). Skaitītāju nomaiņas pakalpojums tiek sniegts klienta klātbūtnē, par ko tiek parakstīts attiecīgs skaitītāju nomaiņas akts, kuru paraksta arī klients, kuram ir iespēja pārliecināties gan par skaitītāju nomaiņas pakalpojuma kvalitāti, gan par to, ka nomainītais skaitītājs ir darba kārtībā.

Ar šiem un citiem pašvaldības SIA “ŪDEKA” piedāvātajiem pakalpojumiem un to izcenojumu aicinām iepazīties šeit.

Apmaksāta informācija.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: