Ventspils čempionāta kērlingā aizvadīti pēdējie mači regulārajā sezonā un noskaidrotas komandas, kas turpinās cīņas par medaļām – Arbo, IceSharks, Pērles, Co2.

Trīs medaļu pretendentes bija zināmas jau pēc iepriekšējās spēļu dienas, bet uz ceturto ceļazīmi pretendēja trīs komandas. Pēc pirmajiem mačiem četriniekā ielēca komanda Lavīna, kas svinēja uzvaru (11:7 pret Ice Storm), bet komanda Co2piekāpās citiem pretendentiem 33+ (5:10). Pēdējā spēļu kārta gan visu atkal sagrieza kājām gaisām – čempiones Pērles, kas jau bija nodrošinājušas vietu četriniekā, ar 12:2 sagrāva Lavīnu, bet Co2 ar 9:4 pieveica Quattro, atgriežoties ceturtajā vietā.

Regulārajā sezonā pirmajās divās vietās finišēja Arbo un IceSharks komandas, kas pusfināla mača noskaidros pirmo finālistu. Trešās uz ceturtās vietas ieguvējiem – Pērles, Co2 – ceļš uz finālu būs garāks. Savstarpējās spēles uzvarētājs pēc tam tiksies ar līderu spēles neveiksminieku, lai noskaidrotu otru zelta medaļu pretendentu. Tāpat vietu sadalīšana notiks arī otrā četrinieka komandām.

Visi finālisti kļūs zināmi 4. martā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: