Vēl divas spēles treniņnometnē Turcijā aizvadījuši FK Ventspils futbolisti, pa reizei cīnoties neizšķirti un zaudējot.

Ventspils pirmais sastāvs cīnījās neizšķirti 1:1 (0:0) ar Ukrainas augstākās līgas čempionāta vienību Ļvovas "Karpaty". Latvijas kluba labā guva Vitālijs Smirnovs, kurš precīzi sita ar galvu pēc Jevgeņija Kosmačova izpildītā stūra sitiena.

Neizšķirtu "Karpaty" komanda panāca, realizējot 11 metru soda sitienu pēc tam, kad viens no Ventspils pārbaudāmajiem futbolistiem pārkāpa noteikumus savā soda laukumā.

Pirms tam pārbaudes maču aizvadīja arī "Ventspils" otrais sastāvs, kas ar 0:4 (0:4) kapitulēja Krievijas pirmās līgas vienības Vladivostokas "Luč-Enerģija" otrajam sastāvam.

Ventspils-1 sastāvs pret Karpaty: Meļņičenko, V. Bespalovs, Smirnovs, Timofejevs, Hščanovičs, Kosmačovs, Suhanovs, Martiness, Abdultaofiks, Višņakovs un pārbaudāmais spēlētājs. 2. puslaikā uz maiņu izgāja Vlasovs un divi pārbaudāmie spēlētāji

Ventspils-2 sastāvs pret Luch-Energiya-2: Raļkevičs, Mukins, Barinovs, Badjautdinovs, R. Bespalovs, Vērdiņš, Kozačuks, Igantāns, Močaļins, Svārups un pārbaudāmais spēlētājs. 2. puslaikā uz maiņu izgāja Calkovskis

FK Ventspils - Karpaty

FK Ventsils2 - Luch-Energy2

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: