Divas pārbaudes spēles treniņnometnē Turcijā aizvadījuši FK Ventspils futbolisti, tiekot arī pie sava pirmā panākuma uz dabiskā laukuma.

Spēļu diena sākās ar otrā sastāva maču pret Ukraiņu komandu Vorskla. Pirmajā puslaikā rezultātu atklāja ukraiņi, kas pēc pārtraukuma panāca arī 2:0,. Ventspilnieki savus vienīgos vārtus guva kompensācijas laika otrajā minūtē, kad precīzi sita spēlētājs, kurš komandā ir uz pārbaudes laiku – 1:2.

Pēc neliela pārtraukuma FK Ventspils pamatspēki devās laukumā mačā ar Moldavas klubu Milsami. Maču krietni labāk iesāka ventspilnieku sāncenši, tomēr gūt vārtus Sergeja Podpalija padotie viņiem neļāva. Puslaika vidū vairāk uzbrukt sāka arī FK Ventspils spēlētāji, turklāt, atšķirībā no pretiniekiem, viņiem vienu no momentiem arī izdevās izmantot. 38. minūtē bez īpašas gatavošanās pa vārtiem uzšāva Eduards Višņakovs un trāpīja apakšējā stūrī – 1:0.

Otrajā puslaikā iespējas gūt vārtus bija gan vienai, gan otrai komandai, tomēr rezultāts vairs nemainījās un FK Ventspils izcīnīja savu pirmo uzvaru uz dabiskā zālāja. Interesanti, ka mača 75. minūtē uz brīdi stadionā pazuda apgaismojums, bet piecu minūšu laikā tas tika savests kārtībā un spēle turpinājās.

FK Ventspils 2 sastāvs: Raļkevičs, Mukins, Barinovs, Calkovskis, Stols, Vērdiņš, Svārups, 4 pārbaudāmie spēlētāji

FK Ventspils sastāvs: Meļņičenko, Hščanovičs, Timofejevs, Smirnovs, Bespalovs, Ignatans, Kosmačovs, Suhanovs, Žatkins, Višņakovs, Kozačuks

Maiņas: Vlasovs, Martiness, Abdulataofiks

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: