Basketbola klubs „Ventspils” vienojies ar centra spēlētāju Lauri Blaus par sadarbības pārtraukšanu. Turpmāk basketbolists iespējams pārstāvēs Igaunijas klubu „Valga”, kuras galvenais treneris ir Varis Krūmiņš.

208 m slaidais Lauris Blaus Basketbola klubam „Ventspils” pievienojās 2009. /2010. gada sezonā. Pagājušās sezonas sākumā viņš tika izīrēts Basketbola klubam „Zemgale”, bet līdz ar Ronalda Zaķa traumu, atgriezās ventspilnieku rindās.

Basketbola kluba „Ventspils” valdes priekšsēdētājs Ralfs Pleinics:„Dažbrīd gadās, ka kāds spēlētājs nevar parādīt visas savas labākās īpašības kādā konkrētā klubā, šoreiz izskatās, ka tas ir noticis ar Lauri un „Ventspils” klubu. Tā kā Laurim Ventspilī šis ir pēdējais līguma gads, tad mēs uzskatām, ka turpmākā sadarbība nevar būt produktīva. Līguma pārtraukšana gan nenozīmē, ka Lauris kādu dienu neatgriezīsies „Ventspils” komandas sastāvā. Novēlam Laurim veiksmi viņa sportiskā izaugsmē”.

Jāatgādina, ka īsi pirms gadumijas ventspilnieki šķirās no Melnkalnes aizsarga Boja Bakiča, kura vietā sastāvā iekļauts amerikānis Mamadi Diane. Savuķart jau novembrī uz Krievijas klubu Spartak pārcēlās saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks, kuru aizstāja Latvijas līdzjutējiem labi pazīstamais amerikānis Tods Abernetijs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: