Ja sestdien, 14. janvārī būsiet Ventspils Kultūras centrā un sastapsiet tikai un vienīgi man in black, tad ziniet, ka pirmā šī gada tīņu ballīte ir sākusies.

Kā ierasts, no plkst. 18.00 ballītē tiek gaidīti skolas vecuma jaunieši (no 12 līdz 19 gadiem). Publikai tiek solīta laba mūzika, pozitīvas emocijas un būtiskas izmaiņas dj sastāvā. Šoreiz pie pults stāsies ne vien labi zināmie – dj Double, dj Makree, dj Janch, dj Mario un dj Sekretar, bet ari jaunie – dj D-one, dj Turik un dj Tonny.

Visi šie dīdžeji pagājušā gada nogalē sekmīgi apguvuši dīdžejošanas apmācības kursus ar priekšzināšanām “Digitālā Dīdžejošana”. Kursus organizēja Ventspils mūzikas vidusskola ar Ventspils pilsētas domes atbalstu. Šie bija jau otrie Ventspils Mūzikas vidusskolas organizētie šāda veida kursi, bet aptuveni pirms gada notika pirmie kursi jauniešiem bez priekšzināšanām dj lietās.

Tajos tika pasniegti dīdžejošanas mākslas pamati. Kursiem beidzoties, sākās pasākumu sērija “Tīņu Ballītes”, kas norisinājās Ventspils kultūras centrā, līdz ar to jauniešiem bija iespēja atrādīt savas zināšanas un parādīt talantu diskotēku vadīšanā.

Šobrīd četri no otrā izlaiduma jau regulāri spēlē dažādās Ventspils un arī citu pilsētu izklaides vietās, un tas sola iespējams līdz šim labāko tīņu ballīti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: