Kā tradīcija, 1.janvārī pl.3.00 naktī, sākusies reģistrācija jau 3.Ventspils Piedzīvojumu Parka Pusmaratonam. Šīs sacensības būs īpašas, jo atzīmēs  mazu jubileju – trīs gadi!

2012.gadā, viss notiks sestdienā, 16.jūnijā,  starts tiks dots pl.15.00, apbalvošanas ceremonija pl.18.30, pēc tam koncerts Piedzīvojumu Parkā, tad visi dodamies uz Jūrmalas Akvaparku, kur notiksies Afterpārtija, ar sagaidīšanas dzērienu, ar DJ, džakuzi relaksējošām vannām, pirtīm, slidkalniņiem un tā līdz trijiem naktī, beidzot ar kopēju gājienu uz jūru!

Trase un distances: mainīsies arī trase, pusmaratona distance no 4 apļiem uz diviem, būs arī jauna disciplīna - 10,55km jeb  ¼ maratons, kas domāta tiem, kuri jau divus gadus skrējuši „piecīšus”, varēs savus spēkus izmēģināt divas reizes garākā distancē, būs arī tradicionālais „piecītis” un nūjošanas disciplīna!

Pusmaratona sacensības Laulātiem pāriem: vēl nebijis notikums Latvijas skriešanas vēsturē, Ventspilī, tiks noteikts ātrākais Latvijas pusmaratonistu laulātais pāris, abu rezultāti tiks skaitīti kopā, un uzvarētāji saņems skrējiena dubultmedaļas. Vērtētas tiks tikai Latvijas ģimenes, un tie, kas oficiāli laulājušies! Domājam, ka labs iemesls, lai līdz 16.jūnijam "vilktu pirkstā gredzenus", kuri to nav līdz šim izdarījuši!

3. Piedzīvojuma Parka Pusmaratons tiks vērtēts arī kā skriešanas seriāla Skrien Latvija 2. sacensību posms.

Svarīga informācija tiem, kas Ventspilī gribēs skriet ar tieši Sev speciāli izgatavoju Jubilejas skrējienu numuru: Reģistrējies 3.Piedzīvojuma Parka Pusmaratonam līdz 4.janvāra pusnaktij, un mēs izgatavosim tieši Tev speciālu Starta numuru ar tavu vārdu, kā elites skrējējiem!

Padoms iesācējiem: Lai veiksmīgi noskrietu Pusmaratona distanci Ventspilī, jāsāk gatavoties jau martā, vienkāršu treniņu programmu atradīsiet www.pusmartons.lv,  sadaļā „Treniņu programma”!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: