Piektdien Latvijas Brīvo arodbiedrību savienība (LBAS) apbalvos labākos sadarbības partnerus, tajā skaitā arī Ventspils Brīvostas pārvaldi.

LBAS apbalvos darba devējus, kas aizvadītajā gadā visveiksmīgāk sadarbojušies ar arodbiedrību, rūpējušies par darbiniekiem un stiprinājuši sociālo dialogu. Balvu - ozolzīli un Atzinības rakstu - saņems 16 darba devēji.

Apbalvoti tiks šādi uzņēmumi: AS "Olainfarm", "Rīgas dzirnavnieks", AS "VG Kvadra Pak", Ventspils Brīvostas pārvalde, SIA "Liepājas tramvajs", SIA "LDz Cargo", AS "Sadales tīkls", Rīgas Centrālā bibliotēka, Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīca, AS "Latvijas Jūras medicīnas centrs", sanatorija "Jantarnij Bereg", Lizuma vidusskola, Rēzeknes novada pašvaldība, Aizkraukles novada Izglītības pārvalde, Aknīstes novada dome, kā arī Kocēnu novada dome.

Ūdens transporta arodbiedrību federācija LBAS balvai izvirzījusi Ventspils Brīvostas pārvaldi (pārvaldnieks Imants Sarmulis, arodorganizācijas vadītājs Olivers Krobnbergs). Arodbiedrība savā pieteikumā norāda, ka Ventspils Brīvostas pārvaldē ir labākais koplīgums Ventspilī. Darbinieki tiek nodrošināti ar kvalitatīvu medicīnisko apdrošināšanu un Eiropas attīstītāko valstu līmeņa dzīvības apdrošināšanu nelaimes gadījumos darba laikā, kā arī vienu stundu pirms un vienu stundu pēc darba laika – ierēķināts ceļš uz darba vietu. Darbinieki tiek nosūtīti uz apmācībām un kvalifikācijas celšanu. Tiek atbalstīta un finansēta arodbiedrības dalība starptautiskajās aktivitātēs un semināros.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: