1. pamatskolas sporta zālē, tautas sporta programmas „Nāc un sporto!” ietvaros notika sacensības frisbijā, kurās piedalījās deviņaskomandas.

Puišu konkurencē startēja piecas komandas, un par uzvarētājiem kļuva komanda „Kinki”, otrajā vietā atstājot „Cukurpelmeņus”, bet trešie komanda „Cik laiks?”. Tālākājās vietās ierindojās 4.vidusskola un 1.pamatskola. Uzvarētāju komandā spēlēja Mārcis Skudra, Kristaps Priede, Sergejs Beikulis, Andrejs Meščķerjakovs, Niklāvs Šnepsts un Uģis Skrebelis.

Meitenēm piedalījās četras komandas un par uzvarētājām kļuva komanda „Hand Up”, kuras sastāvā spēlēja Anita Krauze, Lelde Vēbere, Kristīne Dūdiņa, Zane Bedustinova un Madara Bitmane. Otrajā vietā ierindojās komanda „Legs down”, trešajā 5.vidusskola, bet ceturtajā vietā 1.pamatskola.

Liels paldies sporta skolotājām Birutai Petrovai, Inārai Šteinbergai un Anetei Riekstiņai par sacensību organizēšanu.

Šī gada tautas sporta programmas „Nāc un sporto!” pasākumi noslēgsies 31. decembrī plkst. 12:00, kad pie Olimpiskā centra „Ventspils” basketbola halles ieejas tiks dots starts ikgadējam "Vecgada skrējienam". Sacensībās aicināti piedalīties ikviens, neatkarīgi no vecuma. Katrs varēs brīvi izvēlēties sev piemērotu distanci - no 1 līdz 5 kilometriem bez laika kontroles, kā arī distances ar laika kontroli - sievietēm 3 km un vīriešiem 5 km.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: