Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Arodskola būs uzņēmējiem noderīgāka

Labi sagatavots un augsti kvalificēts darbaspēks – tāds ir mērķis, kas kopīgiem spēkiem būtu jāpanāk profesionālās izglītības iestādēm, nozaru ekspertiem un uzņēmējiem.

Rātslaukumā jau būvē egli

Neticami, taču tuvojas advente. Par spīti pilsētas parkos un laukumos ziedošajām mārtiņpuķēm, tradicionālajās atrašanās vietās jau sāk izvietot Ziemassvētku egles.

2.lpp. Viedoklis: «Nedari tā!», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Latvijā visiem klātos labāk un cilvēki būtu laimīgāki, ja nekad nedarītu otram to, ko pats negrib, lai dara tev.»

3.lpp.

Kaktu daktera lietā daudz cietušo

Valsts policijai atsaukušies jau vairāk nekā 20 cilvēki no visas Latvijas, tai skaitā Ventspils novada, kas cietuši no nesertificētā ārsta Gunta Ezergaiļa darbībām.

Eksperti izvērtējuši mazos projektus

Hipotēku bankas koordinēto projektu konkursa Mēs paši 2. kārta noslēgusies. Bankas pieaicinātie eksperti ir gandarīti par visiem šajā kārtā atbalstītajiem projektiem.

4.lpp. Studentu pilsēta

Zolīte ievelk

Novembra sākums Ventspils Augstskolas studentiem bija īpaši piesātināts ar aizraujošo spēļu sacensībām. Dalībnieki nopietni cīnījās par labākā titulu. 5. novembrī studenti mērojās spēkiem novusā, bet jau nākamajā dienā viņi apspēlēja cits citu zolītē.=

Studentiem jākļūst aktīvākiem

Kad Ventspils Augstskolas portālā ieraudzīju informāciju par svētku pasākumu par godu Lāčplēša dienai, jau nopriecājos, ka tikšu pie interesanta materiāla savam rakstam. Taču nekā. Konkursu atcēla, jo nebija interesentu.

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports

Motobraucēji spēkojās Jūrkalnē

Ventspils motobraucēji ar labām sekmēm startējuši Dzintarkrasta kausā – vienās no pēdējām sacensībām motokrosā šajā gadā, kas risinājās Jūrkalnes mototrasē.

Plēsnieks tuvojas Londonas olimpiādei

Artūrs Plēsnieks, viens no mūsu talantīgākajiem svarcēlājiem, izcīnījis 15. vietu pasaules čempionātā svarcelšanā pieaugušajiem, un tas uz šo brīdi nodrošina viņam arī dalību 2012. gada Londonas olimpiskajās spēlēs.

7.lpp. Intervija: Neviens nekad mums neko nav dāvinājis

«Tas bija ļoti pareizs solis, lai cik arī grūti bija vadīt uzņēmumu kolektīvi. Mēs bijām paši sev saimnieki, varējām lemt un rīkoties, kā vēlējāmies un uzskatījām par pareizu. Nevienu brīdi šo soli nenožēloju un neuzskatu, ka kļūdījāmies,» 20 gadus pēc SIA Ventas Balss dibināšanas joprojām pārliecinoši apgalvo laikraksta bijusī redaktore EDĪTE MELNGALVE.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: