Jā, tieši tā sauksies Maratona kluba organizētais sezonas noslēguma skrējiens Ventspilī, kas notiks 19.novembrī.

Skrējiens tiek rīkots jau otro gadu, un šīs būs šajā sezonā pēdējās nopietnās skriešanas sacensības Latvijā, kas varētu pulcināt līdz pat 500 dalībnieku. Unikālas šīs sacensības būs ar to, ka starts tiks dots OC Ventspils stadionā, darbojoties lielajam TV ekrānam un skanot mūzikai, savukārt finišs būs vieglatlētikas manēžā. Un pat ja 19.novembra dienā ārā valdīs īsti rudenīgs laiks, jūs finišēsiet komfortablos apstākļos - siltumā ap + 15˚C. Finiša zonā ikvienu dalībnieku sagaidīs mūzika, tēja, putra, Nike sporta tirdziņš, un tamlīdzīgas lietas.

Galvenā distance ir 10 km individuālais skrējiens. Trase tiks izmērīta precīzi ar GPS ierīcēm un sastādīs 4 apļus pa pilsētas centrālajām ielām. 10 km distances dalībnieki tiks vērtēti 5 vecuma grupās. Sacensību dalībnieki varēs veikt arī 5 km distanci, ko esam nosaukuši par iesācēju skrējienu. Dalībnieku pulkā uz 10 km distanci tiek aicināti arī nūjotāji, starp kuriem tiks izlozētas 10 interesantas balvas, jo uzvarētāji šajā disciplīnā netiks noteikti. Vēl pavisam jauna disciplīna būs stafete 3 cilvēku komandai, kur dalībniekiem būs jāveic attiecīgi, 2,5km, 2,5km un 5km.

Visi finišētāji saņems piemiņas balvas no atbalstītājiem, kā arī tēju, dzērienus, banānus, šokolādes un putru ar ievārījumu. Dalības maksa: 10km distancei ir 2 Ls, 5km distancei un nūjotājiem - 1 Ls, līdz 18 gadiem bez maksas.

Pieteikties skrējienam varat līdz 16.novembrim , sūtot epastu sacensību galvenajam tiesnesim Aigaram Matisonam uz aigars@pusmaratons.lv. (vārds, uzvārds, dzimšanas gads, distance, komanda). Sacensības nolikumu uz trasi atradīsiet www.maratonaklubs.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: