Šovakar ar maču Ukrainas pilsētā Južnijā pret vietējoKhimik komandu dalību FIBA Izaicinājuma kausā sāks BKVentspils basketbolisti. Maču tiešraidē būs iespējams redzēt arī Latvijā.

Ar šo ukraiņu klubu ventspilnieki Izaicinājuma kausa grupu turnīrā spēlēja arī pērn, turklāt, tieši tāpat, kā šoreiz, tieši ar maču Južnijā BK ″Ventspils″ sāka šo turnīru. Pirms gada ventspilnieki Ukrainā uzvarēja, ievadot kopumā solīdu Eirosezonu, un uz tieši to pašu Ventspilī, protams, cer arī šogad.

Ķīmiķu sastāvs šajā sezonā gan krietni mainījies un, šķiet, kļuvis iespaidīgāks. Pie komandas stūres stājies serbs Darko Ruso, kurš pirms tam krietni izstrādājies Serbijā, Melnkalnē un Grieķijā. Komandā iesaukti pieci leģionāri – trīs amerikāņi, serbs un bosnietis. Tieši viesspēlētāji un vēl viens pašmāju basketbolists Deniss Jakovļevs tiek pie lielākā spēļu laika un izceļas ar iespaidīgāko statistiku Ukrainas līgā. Tiesa, šāda taktika Ruso komandai pagaidām nav nesusi galvu reibinošus panākumus – 11 mačos ķīmiķiem ir sešas uzvaras, kas ļauj ieņemt vietu vien tabulas vidusdaļā.

BK ″Ventspils″ pirmajā FIBA Izaicinājuma kausa spēlē atkal laukuma varētu doties Stīvens Grejs, bet Lauris Blaus vēl nebūs palīgs, tāpēc savā pirmajā Eirokausu izbraukumā devies jaunais uzbrucējs Ansdrejs Gražulis.

Spēles sākums pulksten 18 un to tiešraidē translēs Sportacentrs.com

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: