Ar svētku uzrunām, savdabīgu konkursu, karsējmeiteņu un citu dejotāju dejām un, pats galvenais, uzvaru, svinīgi atklāta izremontēta 6. vidusskolas spora zāle.

Sporta zāle, kas savulaik bija galvenā basketbola arēna pilsētā, kapitāli nebija remontēta kopš 1983. gada, tāpēc tās izremontēšana skolai tiešām ir liels notikums. Kā jau tādā gadījumā pienākas, atklāšanas pasākumā klāt bija visa pašvaldības spice, ar mēru Aivaru Lembergu priekšgalā. Pašvaldības vadītājs ne tikai atcerējās runā, kā šajā zālē basketbolu spēlēja un skatījās agrāk, bet arī sarīkoja kādu konkursu pašreizējiem basketbolistiem – tas, kurš izrādīsies veiklās simboliskajā centra iemetienā (to izpildīja Lembergs), no mēra saņems 50 latus. Veiksmīgāks izrādījās Cēsu centrs Toms Stālmanis.

Toties basketa spēlē laukuma saimnieki Ventspils Augstskolas basketbolisti cēsiniekiem neatstāja nekādas cerības. Pirmajā ceturtdaļā uzvara 18:5, pirmajā puslaikā jau 43:27, bet visā spēlē panākums 78:57. Svētku mačā ar 17 punktiem rezultatīvākais bija Kārlis Apsītis, bet produktīvi nospēlēja arī citi studenti – Tomam Leimanim 12 punkti un pa piecām piespēlēm un atlēkušajām bumbām, Klāvam Šilbergam 14 punkti un septiņas bumpas pie groziem, bet Iļja Gromovs septiņiem punktiem pievienoja 16 atlēkušās bumbas un četri bloķēti metieni.

Apskati atklāšanas pasākuma un spēles foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: