Laikraksta «Ventas Balss» sestdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp. Saldumus vai izjokosim!

Kad veikalu skatlogos rēgojas spīdoši ķirbji, klāt ir Helovīns un Visu svēto diena. Pēdējos gados dažādas spocīgas un jautras izdarības oktobra nogalē aizvien vairāk notiek arī mūspusē.

Mazbānītis un Hercogs Jēkabs dodas guļā

Rīt Piejūras brīvdabas muzejā mazbānītis izbrauks šosezon pēdējā reisā, lai atgrieztos bānīša svētkos 25. decembrī. Savukārt pirmdien pēdējais brauciens būs kuģītim Hercogs Jēkabs.

2.lpp. Viedoklis: «Briesmīgs komentārs», laikrakstaVentas Balss galvenās redaktores vietnieks Imants Vīksne

«Kad apmetos uz dzīvi pārdesmit metrus no kapiem, paziņas līdzjūtīgi apvaicājās, vai tev nav bail. Taču ar pilnu atbildību varu apgalvot, ka šausmu filmas nav būvētas uz dokumentālu notikumu pamatiem, un miroņi nekur apkārt nestaigā.»

3.lpp. Nemaksā nodokļus? Ārstējies pats!

Veselības ministre Ingrīda Circene virza grozījumus, lai nodokļu nemaksātājiem nebūtu pieejami bezmaksas medicīnas pakalpojumi. To atbalsta arī daudzi ventspilnieki.

Puķu dobes un topiārijus gatavo ziemai

Seši Ventspils topiāriji jeb figurālās puķu dobes, Ziedu pulkstenis un lielākā pilsētas dobe Jūras akmeņi sagatavoti ziemai. Iedzīvotājus turpina priecēt puķu piramīdas ar mārtiņrozēm un dekoratīvajiem kāpostiem.

4.lpp. Kriminālziņas. Kā apzog dzīvokļus

Puse zagļu atzīst, ka ielauzties īpašumā ir ļoti vienkārši, tomēr reizēm ir jāpielieto pārdomātas metodes. Ar tām saskārušies arī ventspilnieki.

Tiesā par narkotiku ievešanu

Prāmju satiksmes popularitātes pieauguma blakusefekts ir mēģinājumi ievest valstī kaut ko nelegālu – šonedēļ Ventspils tiesas priekšā stājies nu jau kārtējais pārkāpējs, kas ostā pieķerts ar narkotikām kabatā.

5.-6. lpp. TV Programma

7.lpp. Skatuve

8.lpp. Sports. Pārventas rudenī labākie – viesi

Ventspils atklātajās sacensībās kāpšanas sportā jaunākajā zēnu grupā uzvaras laurus plūca rīdzinieks Jānis Gaņģis, kas tikai pēdējā brīdī ieradās sporta hallē Pārventa, kurā risinājās mači. Ventspilnieki šoreiz palika bez godalgotajām vietām.

Hokejisti cīnās par finālturnīru

Latvijas bērnu un jaunatnes hokeja meistarsacīkstēs veiksmīgi turpina cīnīties visas Ventas 2002 komandas, kas ir starp vadošajām vienībām savās vecuma grupās.

9.lpp. Studentu pilsēta. Pagājusi pārvērtību nakts

Naktī no 27. uz 28. oktobri Ventspils Augstskolas studenti, tērpjoties drosmīgos kostīmos, bariņos vien devās uz Klondaiku, kur jau no plkst. 22 pilnā sparā ritēja viens no visilgāk gaidītajiem pasākumiem – Helovīna tusiņš.

Svinam svešu tradīciju

Tuvojas 31. oktobris. Līdz ar to nevajag brīnīties, ja pie namdurvīm atskan zvans un bērni vai jaunieši spoku un raganiņu tērpos prasa konfektes, piedraudot ar kādu nerātnību atteikuma gadījumā. Pienācis taču Helovīns.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: