Nelielu ieguldījumu šīs nedēļas Ventspils pilsētas kultūras dzīvē sniegs restorāns „Tex-Mex”, kurā norisinās baltkrievu nacionālās virtuves dienās.

Visas nedēļas garumā varat nobaudīt tradicionālos baltkrievu ēdienus, kurus pagatavos īpaši Jums restorāna profesionālie pavāri, kā arī ir padomāts gan par izglītojošiem, gan izklaidējošiem pasākumiem. Baltkrievu nedēļa sniedz iespēju sabiedrībai iegūt vairāk informācijas par baltkrievu kultūru, tradīcijām un vērtībām.

Kultūras nedēļa noslēgsies 21. oktobrī, piektdienas vakarā, restorānā „Tex Mex” ar baltkrievu dzīvo mūziku, kuru izpildīs baltkrievu tautas ansamblis. Ikvienam apmeklētājam būs iespēja iejusties baltkrievu tautas tradīcijās, iepazīties ar šo tautu pārstāvjiem un izbaudīt cittautu kultūru patīkamā gaisotnē. Šī ir iespēja jebkuram interesentam iesaistīties veidotajos pasākumos, kuri sniedz ne tikai jaunus iespaidus, bet arī saliedē, tādēļ laipni aicināts jebkurš 21. oktobrī no plkst. 19.00 – 22.00 tikšanās vietā – restorānā „Tex Mex”, Ganību ielā 14, Ventspilī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: