Trešdien plkst. 8:00 Ventspils Tūrisma informācijas centra apmeklētājiem atkal būs pieejami Ventspils venti. Otrs miljons ventu ir nodrukāts un atvests uz Ventspili.

Centra darbinieki pateicas visiem apmeklētājiem par sapratni laikā, kad venti nebija pieejami.

Ventspils ventus var saņemt tikai tie, kuri personīgi ierodas Tūrisma informācijas centrā. Ventus nevar saņemt par radiniekiem, pat ja līdzi ir viņu pilnvaras un personu apliecinošie dokumenti.

Jau iepriekš informējām, ka Ventus līdz šā gada 1.decembrim var saņemt divos veidos:

  1. katrs Ventspils Tūrisma informācijas centra apmeklētājs, uzrādot personu apliecinošu dokumentu, saņems dāvanu – 300 ventus;

  2. izveidojot savu Ventspils ceļojuma fotogrāfiju klipu konstruktorā, tiek piešķirti 500 virtuālie venti.

Daži ventspilnieki bija nolēmuši pēc ventiem ierasties otrreiz un saņemt tos pie cita darbinieka. Centra datorsistēma ļauj ātri un operatīvi pārbaudīt visus ventu saņēmējus, un šādos gadījumos ventu izsniegšana tiek atteikta.

Tie, kuri 500 ventus nopelnījuši, veidojot klipu vietnes www.visitventspils.com Ceļojuma konstruktorā, Ventspils naudu var saņemt, uzrādot personu apliecinošu dokumentu, e-pastā saņemto unikālo kodu un nosaucot savu e-pasta adresi. Ja viņi pirmo reizi ierodas Tūrisma informācijas centrā, tad tāpat kā ikviens saņem arī dāvanu – 300 ventus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: