Sestdien Olimpiskā centra “Ventspils” teritorijā valdīja lielāka rosība kā parasti – Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs kopā ar jaunajiem tenisistiem atklāja rekonstruētos tenisa kortus

Foto no pasākuma.

Pēc Ventspils popstudijas “Jūras akmentiņi” muzikālā priekšnesuma vārds tika dots

Ventspils domes priekšsēdētājam Aivaram Lembergam, Latvijas Olimpiskās komitejas ģenerālsekretāram Eināram Fogelim un Latvijas tenisa savienības ģenerālsekretāram Jānim Plienam. Nobeigumā savus pateicībus vādus teica arī tenisa treneris, jauno kortu saimnieks un Ventspils tenisa kluba prezidents Andris Šteinhards. “Pateicoties tieši A. Šteinharda apņēmībai, tenisa spēle Ventspilī virzoties pareizajā virzienā” – tā atzina Olimpiskā centra “”Ventspils” valdes priekšsēdētājs U. Boitmanis.

Pēc pateicības vārdiem A. Lembergs uzspēlēja tenisu ar jau sasniegumus guvušo jauno ventspilnieku Matīsu Šteinhardu. Izdevās veikt 7 sitienus, Matīsam piekāpjoties A. Lembergam. Savukārt arī 4 skatītāji tika pie teinisa bumbām, kuras, noformējot tās ar savu parakstu, publikā raidīja A. Lembergs.

Vecāki izmantoja iespēju un centās iepazīstināt savus bērnus ar tenisa spēli, kopā iemēģinot roku uz improvizētiem tenisa laukumiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: