Sestdien laukumā aiz Olimpiskā centra “Ventspils” Ledus halles norisinājās Latvijas čempionāta noslēdzošais posms un Olimpiskā centra “Ventspils” kausa izcīņa virves vilkšanā.

Apskati fotogrāfijas!

Latvijas čempionāts notika pieaugušo grupā svara kategorijā līdz 720 kg un jauniešu grupā līdz 560 kg. Ventspils pilsētā pulcējās spēcīgāko vīru komandas no Latvijas un Lietuvas. Sīvā cīņā 3 posmu kopvērtējumā svara klasē līdz 720 kg čempiona titulu izcīnīja komanda „Ozoli” no Ozolniekiem. Ventspils „Velkonis” ieņēma 2. vietu, bet 3. vietu ieņēma komanda „Ažolas” Paņevežas Lietuvā. Jauniešu kategorijā par čempioniem kļuva Ventspils  „Velkonis”, otrie – „Kristalas”, Lietuva, bet trešie palika komanda „Mustangs” no Jēkabpils.

Cīņā par Olimpiskā centra “Ventspils” kausu piedalījās liels komandu skaits, 10 komandas. Sportisti cīnījās MIX klasē līdz 560kg – nozīme nav dalībnieku skaitam, bet gan kopējam svaram. Olimpiskā centra ”Ventspils” kausu ieguva jauniešu komanda „Velkonis” otrajā vietā atstājot komandu „Ozoli” un trešajā – vīru komandu „Velkonis”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: