10. septembrī Ventspils Piedzīvojumu parkā norisinājās Trek-Philips MTB velobrauciena noslēdzošais 6. šī gada posms.

Dalībnieki varēja izvēlēties startēt Trek - Philips 52km distancē (2x26km apļi) vai Sport 2000 MTB Pusmaratonā distancē, kurā bija jāveic 26km.

Bērniem bija iespēja piedalīties Zaļās Jostas Bērnu braucienā, kur atkarībā no vecuma grupas bija jāveic distance no 200m līdz 2km.

Fotogrāfijas no "Bērnu brauciena".


Kā atzina sportisti, trase esot bijusi tiešam ļoti sarežģīta un šajā izturības braucienā par uzvarētāju maratona distancē kļuva Dmitrijs Smirnovs, kurš trasē pavadīja 2 stundas 1 minūti un 28 sekundes, otrajā vietā ierindojās Oļegs Meļehs, bet trešajā Viesturs Lukševics. Jāatzīmē, ka ceturtajā vietā ierindojās lietuvietis Tomas Vaitkus, kurš ikdienā pārstāv profesionālās riteņbraukšanas komandu „Pro Team Astana” un ir bijis daudzu profesionālo riteņbraukšanas tūru dalībnieks.

Pusmaratona distancē trasē pavadot 1 stundu 9 minūtes un 30 sekundes par uzvarētāju kļuva Reinis Mārtiņš Priedītis, otrajā vietā ierindojās ventspilnieks Eduards Rēns, bet trešais - ciemiņš no Lietuvas Simas Kondrotas.

Bērnu braucienos savās vecuma grupās par uvarētājiem kļuva Ieva Rožkalne, Agneta Liepiņa, Rainers Kušners, Artūrs Krasts, Emīls Grīnvalds, Matīss Mažrims, Tomass Roberts Sokolovs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: