Latvijas futbola federācijas Disciplinārā komisija sodījusi FKVentspils ar 500 latu naudas sodu par fanu sarīkotajām nekārtībām mačā ar Liepājas metalurgu

Jau ziņojām, ka sestdien Latvijas futbola virslīgas mačā starp liepājniekiem un ventspilniekiem (2:1) Liepājā pamatīgi atzīmējušies FK Ventspils fani. Pāris minūtes līdz mača beigām viens no ventspilnieku atbalstītājiem parādījās Liepājas metalurga fanu sektora tuvumā ar iedegtu lāpu mēģināja aizdedzināt liepājnieku karogu. Tajā pašā laikā laukumā lidoja vēl vairākas lāpas, tāpēc mačs uz laiku tika apturēts.

Karoga dedzinātājs veiksmīgi tika līdz ventspilnieku sektoram, taču pie tā izcēlās neliela saķeršanās ar apsargiem. Pēc dažām minūtēm spēli varēja atsākt, turklāt neviens no FK Ventspils faniem netika aizvests no tribīnēm – apsargu spēki tam izrādījās par vāju.

Jau pēc mača saistībā ar nemieriem stadionā tika pārbaudīti desmit ventspilnieki, bet šodien savs vārds bija sakāms arī LFF. Disciplinārā komisija futbola klubam Ventspils uzlika 500 latu naudas sodu, bet Liepājas metalurgam, par nespēju nodrošināt kārtību stadionā, būs jāšķiras no 200 latiem.

Mača izskaņā noraidījumu nopelnīja FK Ventspils kapteinis Jevgeņijs Kosmačovs, kuram piespriests 200 latu naudas sods un diskvalifikācija uz trim spēlēm. Līdz ar to pussargs nespēlēs arī ļoti svarīgajos mačos ar Daugavu un Skonto. Jāpiebilst, ka daugavpilieši, ar kuriem ventspilnieki tiksies 10.septembrī savā laukumā – Daugavas komandai būs jāiztiek bez trim diskvalificētajiem pamatsastāva vīriem, tajā skaitā uzbrukuma līdera Mamukas Gongadzes.

Foto: liepajniekiem.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: