Neveiksmes trupina vajāt FK Ventspils futbolistus, kas šoreiz Liepājā piekāpās vietējiem metalurgiem, tā neizmantojot iespēju nostiprināties turnīra tabulas galvgalī.

Izšķirošie notikumi risinājās jau mača pirmajā pusstundā. Jau piektajā minūtē ne bez veiksmes palīdzības mājinieki atklāja rezultātu, bet 19. minūtē rezultāts bija jau 2:0 liepājnieku labā. 27. minūtē Jevgeņijis Postņikovs vienus vārtus atguva, taču atlikušajā laikā rezultāts vairs nemainījās. 

Jau kompensācijas laikā nervi neizturēja vispirsm ventspilnieku līdzjutējiem, bet pēc tam arī spēlētājiem. Ventspils fani laukumā sameta vairākas lāpas, kam sekoja visai slinks apsardzes mēģinājums aizturēt agresīvos karsējus. Šajā cīniņā pārāki izrādījās fani. Toties mača galvenajam tiesnesim Vadimam Direktorenko pavisam viegli izdevās dabūt prom no laukuma ventspilnieku kapteini Jevgeņiju Kosmačovu. Pussargu ar ļoti asu izklupienu apturēja Nerijuss Vaļskis, bet ventspilnieks uz to atbildēja ar dunku - lietuvietis nopelnīja brīdinājumu, bet Kosmočovam tika noraidījums.

Vēl šajā kārtā Daugava savā laukumā spēlēja neizķširti 0:0 ar Skonto, kas situāciju turnīra tabulā sarežģījis vēl vairāk, tiesa rīdzinieki no pirmā trijnieka sāk atpalikt. Vadībā ar 47 punktiem ir daugavpielieši, bet abu Kurzemes klubu rēķinā ir 45 punkti. Ceturtajā vietā atrodas Skonto ar 41 punktu, bet komandu spēļu skaits joprojām ir atšķirīgs - vismazāk maču nospēlējuši ventspilnieki.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: