Latvijas futbola virslīgas čempionātā 13. uzvaru izcīnījuši FK Ventspils futbolisti, kas viesos dramatiskā cīņā ar 3:2 pieveica Jūrmalu

Jau pašā mača sākumā Igors Savčenkovs pēc stūra sitiena ar galvu raidīja bumbu vārtu tīklā, taču tiesnesis fiksēja noteikumu pārkāpumu. Momenti bija gan vieniem, gan otriem, bumbu vairāk tomēr kontrolēja ventspilnieki, bet rezultātu atklāja... mājinieki.

Vispirms pēc stūra sitiena izspēles visu pamests tieši pie vārtiem bumbu saņēma Rimkus un no dažu metru attālumā nekļūdījās. Vēl pēc brīža tikai Vlasova izmisīgais lēciens neļāva mājiniekiem sist bumbu tukšos vārtos, taču jau nākamais Jūrmalas pretuzbrukums bija precīzs – 2:0...

Puslaika beigās īsā laikā rezultāts atkal kļuva neizšķirts. Pēc soda sitiena bumbu ar galvu tālāk raidīja Vadims Jančuks, tā iestrēga spēlētāju burzmā, bet pēc tam tomēr ielēca vārtos. Savukārt puslaika pēdējā minūtē Jančuks pirmais paguva pie atlēkušās bumbas un ar pamatīgu spēku trieca to vārtos.

Otrais puslaiks sākās ar bīstamu jūrmalnieku uzbrukumu, vairākām standartsituācijām mājinieku laukuma pusē un trešajiem ventspilnieku vārtiem. Pēc stūra sitiena ar galvu precīzi sita Jevgeņijs Postņikovs, izvirzot vadībā FK Ventspils. 75. minūtē jūrmalniekiem bija lieliska iespēja gūt trešos vārtus, taču Rimkus no 11 metru soda sitiena bumbu aizšāva debesīs. Mača pēdējās minūtēs drīzāk ventspilnieki bija tuvāk savam ceturtajam panākumam, nekā mājinieki trešajam, tomēr rezultāts vairs nemainījās – 3:2, FK Ventspils 13. uzvara.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: