Laikraksta “Ventas Balss” ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Karogam jāliek signalizāciju

Nams Jūras ielā 15 jau otro reizi palicis bez valsts karoga. Tos iekārojuši nekaunīgi garnadži.

Diskutē par brīvprātīgo darbu

Brīvprātīgajā darbā cilvēki lielākoties iesaistās, jo tas ir sirds aicinājums un dod gandarījumu. Par brīvprātīgo darbu diskusijā Jaunrades namā sprieda izglītības un zinātnes ministrs, Ventspils reģiona nevalstiskās organizācijas un valsts un pašvaldības iestādes.

2.lpp. Viedoklis: «Filtrējas» Ventas Balss galvenās redaktores vietnieks Imants Vīksne

Latvijas teritorijā kārtējo reizi atrodas ASV armija, precīzāk gabaliņš šīs armijas - karakuģis USS Carr. Un kā vienmēr amerikāņi ieradušies ar it kā labdarīgiem mērķiem. Šoreiz viņi atvilkuši pāri okeānam prāvu ieroču arsenālu, lai bērnu namā Ziemeļi Rīgā sakoptu spēļu laukumu, apgleznotu spēļu nojumes sienu, saskrūvētu mēbeles un pie sienām pieliktu plauktus.

3.lpp.

Leģionāru iedrošināja paziņa no Latvijas

BK Ventspils viesspēlētājs Stīvens Grejs izvēlējies karjeru turpināt mūsu pilsētas klubā, jo labi šo vietu noraksturojusi viņa universitātes paziņa.

Kandidātu sarakstos arī mūsējie

Partijas sākušas iesniegt deputātu kandidātu sarakstus 11. Saeimas vēlēšanām. Kandidātu vidū parādās arī ventspilnieki, pagaidām visvairāk mūsējo ir Zaļo un zemnieku savienības sarakstā.

Pensiju indeksēšana atlikta līdz budžetam

Cerības uz mazo pensiju līdz 165 latiem indeksāciju šogad nav attaisnojušās. Jautājums par indeksāciju tiks skatīts līdz ar 2012. gada budžeta projektu.

4.lpp.

Brīvprātīgie atveseļo un meklē mājas

Dzīvnieku patversme Rembo Ventspils pievārtē darbojas jau septiņus mēnešus, šajā laikā patvērumu te raduši ap 70 suņu un kaķu. Lielākajam vairākumam atrasti jauni saimnieki.

Puķes – pagastsievas Ināras pienākums

Tārgalē konkurss Sakoptākā sēta pēc gada pārtraukuma atkal licis sarosīties pagasta skaisto pagalmu saimniekiem. Viesturos, vienā no Tārgales sētām, par tās skaistumu rūpējas bijusī pagastsieva Ināra Sula.

5.lpp. Sports un atpūta

6.lpp. Dzīvesziņa

Ķermeņa vingrināšana palīdz sakārtot sevi

Mēs ejam un skrienam, klūpam un krītam, gribam apstāties, bet neprotam. Šķiet, kājas pašas nes uz priekšu, domas skrien ātrāk par kājām, un miers pazūd. Cilvēki, kas saskārušies ar senu dvēseles un ķermeņa pilnveidošanas praksi Faluņdafu, veic īpašus vingrinājumus, kas palīdz sasniegt harmoniju.

7.lpp. Intervija: "Tatjanas labā sirds ar pipariņu"

Slimnīcas Bērnu nodaļas galvenajai ārstei TATJANAI CINĪTEI ir interesants dzīvesstāsts, par sevi viņa runā atklāti, tikpat atklāti pasakot arī to, ka viņai nepatīk lecīgi cilvēki, kas nāk ar pretenzijām un negrib ieklausīties otra teiktajā. «Es gan arī pati esmu ar raksturu un, ja mani nokaitina, varu pateikt visu, ko domāju. Arī slimo bērnu vecākiem. Mazos pacientus gan ārstēju un ārstēšu vienmēr – man ir vienalga, no kādas ģimenes viņi nāk. Bērns ir vērtība.»

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: