FK Ventspils futbolisti šodien aizvadīs atbildes maču Eiropas līgas kvalifikācijas otrajā kārtā, savā laukumā uzņemot baltkrievu Shakhtyor. Mača sākums pulksten 18.30.

Komandu pirmajā mačā Soļigorskā ventspilnieki svinēja minimālu uzvaru 1:0, gūstot vārtus mača priekšpēdējā minūtē – ar tālsitienu izcēlās Jevgeņijs Kosmočovs. Iespējas izcelties bija arī mājiniekiem, taču tās tā arī palika neizmantotas.

Ventspilnieku treneris Sergejs Podpalijs pēc mača bija gandarīts ar aizvadīto maču, atzīstot, ka komandai precīzi izdevies realizēt spēles plānu: «Sākumā traucēja uztraukums, bet, kad to izdevās pārvarēt, viss nostājās savās vietā. Jā, pirmajā puslaikā bumbu vairāk kontrolēja mājinieki, taču neko bīstamu neizveidoja. Pēc pārtraukuma kādu laiku Shakhtyor daudz uzbruka, bet nebija tādas sajūtas, ka tūlīt, tūlīt ielaidīsim. Ļoti arī noderēja līdzjutēju atbalsts – to jutām visas 90 minūtes.»

Protams, citādāks noskaņojums bija Baltkrievijas kluba rindās. Sālsraču galvenais treneris Vladimirs Žuravļs atzina, ka nevar komandai neko pārmest, jo visi centās un spēlēja ar maksimālu atdevi, taču šoreiz veiksme bija viesu pusē. Protams, Shakhtyor futbolist arī pēc zaudējuma savās mājās nav zaudējuši cerības uz iekļūšanu nākamajā kārtā, kas nozīmē, ka šodien Ventspilī varētu būt sevišķi karsts cīniņš.

Maču tiesās norvēģu arbitru brigāde ar galveno tiesnesi Esperu Bernstēnu galvgalī. Šī pāra uzvarētājs trešajā kvalifikācijas kārtā tiksies ar tradīcijām bagāto Serbijas klubu Cervena Zvezda

Foto: fcshakhtyor.by

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: