16. un 17. jūlijā Ventspils Piedzīvojumu parkā jau otro gadu notika starptautisks turnīrs petankā "Ventspils 2011".

Apskati fotogrāfijas!

 

Trešo vietu izcīnīja mājinieki – Ventspils komanda „3 brāļi”, kurā spēlēja Evita Brālīte un brāļi Ēriks un Sandijs Viļumovi.

 

Šogad Piedzīvojumu parka petanka laukumos plīvoja jau septiņu valstu karogi. Startēja 23 komandas no Lietuvas, Igaunijas, Francijas, Baltkrievijas, Luksemburgas, Zviedrijas un Latvijas, kopumā 80 spēlētāji. Ventspilnieki turnīrā bija visaktīvākie, startējot septiņās komandās.

Turnīrs ilga divas dienas, un 12 spēlēs tika noskaidroti godalgoto vietu ieguvēji. Visdramatiskākā cīņa risinājās laukumā, kur spēlēja Ventspils komanda "3 brāļi" un Rīgas komanda „Boule Nothing Special”. Pirms pēdējā kašoneta izspēles rezultāts uz tablo bija 12:12. Tikai ar pēdējo metienu ventspilnieki varēja uzgavilēt, jo tas atnesa komandai "3 brāļi" 3.vietas ieguvēju kausu.

 

Par turnīra uzvarētājiem kļuva komanda "Franc/ Lithuania", kuras dalībnieks Patriks petanku spēlē jau 40 gadus, bet Džerarda virtuozā spēle lika domāt, ka tas bumbiņu rokās tur jau no dzimšanas. Savukārt Linas jau vairākus gadus ir Lietuvas izlases petankā spēlētājs. Sudraba kauss aizceļoja uz Tallinu tāda paša nosaukuma komandas īpašumā. Arī šajā kaimiņvalstī petanku spēlē ilgāk par 10 gadiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: