Jau ceturtdien Baltkrievijas pilsētā Soļigorskā pirmo šīs sezonas spēli Eirokausos aizvadīs FK Ventspils futbolisti, tiekoties ar vietējo Shakhtyor. Baltkrievu treneris atzīst, ka sāncenšus izpētījis labi un vieglu pastaigu negaida, ziņo football.by.

«Ventspilniekus esam kārtīgi izpētījuši – tā ir laba, organizēta, jauna komanda. Man sevišķi patīk, ka komandas sastāvā ir 1991. un 1992. gadā dzimuši puiši. Jaunība var kļūt par Ventspils trumpi. Mēs, protams, centīsimies izmantot mūsu spēlētāju pieredzi, taču nevajadzētu aizmirst, ka Shakhtyor valsts čempionāta spēli aizvadīja divas dienas vēlāk, nekā ventspilnieki. Tas arī var ietekmēt mača gaitu, taču visu pa vietām noliks spēle. Lai arī kādus plānus mēs kaltu, nav iespējams uzminēt, kā viss izvērsīsies. Katrā ziņā, jācenšas uzvarēt un gūt pēc iespējas vairāk vārtu,» atzina Shakhtyor galvenais treneris Vladimirs Žuravļovs.

Baltkrievu treneris arī izteicies, ka ventspilnieku neveiksmēm nacionālajā čempionātā nevajadzētu iemidzināt viņa komandu: «Tas, ka Latvijas klubam ir problēmas valsts čempionātā, vēl neko nenozīmē. «Minsk» komandai arī neveicās Baltkrievijas čempionātā, taču uzdevumu Eiropas līgā tā izpildīja. Pateicoties raksturam. Nezinu, kāpēc Ventspils tagad piedzīvo tādu krīzi – varbūt gatavojas spēlei ar mums?»

Shakhtyor Baltkrievijas čempionātā ar 33 punktiem 18 spēlēs ieņem otro vietu, par astoņiem punktiem atpaliekot no BATE.  

Foto:goal.by

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: