FK Ventspils futbolisti savā laukumā pārbaudes mačā tikās ar Lietuvas klubu Mažeikiai un svinēja uzvaru 2:1.

Pirmajā puslaikā iespēja izcelties bija abām komandām, taču mājiniekiem tās izmantot nespēja, bet viesi vienu reizi gan izcēlās – no 11 metru atzīmes. Otro puslaiku mājinieki iesāka ļoti enerģiski, kas tūlīt ļāva panākt neizšķirtu. Vārtu guvumā lieli nopelni bija uzbrucējam Mišelam Maki. Vispirms viņš bīstami pats uzsita pa vārtiem, bet tad arī pirmais tika pie vārtsarga atvairītās bumbas, nogādāja to Ahmedam Abdulataofikam (attēlā), kurš sita jau tukšos vārtos – 1:1.

FK Ventspils spēlētāji turpināja uzbrukt vairāk, taču momentu realizāciju turpināja klibot. Līdz 81. minūtei. Par uzvaras vārtiem parūpējās komandas tuvākās rezerves. Pāvels Hohlovs piespēlēja soda laukumā, kur īstajā vietā un īstajā laikā atradās Vladimirs Mukins, novirzot bumbu vārtu tīklā – 2:1.

Pēc mača komandas galvenais treneris Sergejs Podpalijs atzina, ka pārbaudes spēle bijusi ļoti vērtīga dažādu iemeslu dēļ. «Ļoti svarīgi bija nezaudēt spēļu ritmu, tāpēc šo maču bijām ieplānojuši jau sen. Spēle kopumā sanāca ļoti vērtīga. Bija interesanti paskatīties, ko laukumā varēs izdarīt jaunie spēlētāji, un jāsaka, ka viņi darbojās tiešām cienījami. Šajā mačā nonācām zaudētājos, taču spējām nodemonstrēt raksturu un atspēlēties Varbūt varējām gūt vēl kādus vārtus, tomēr kopumā esmu apmierināts ar šo maču,» treneris citēts kluba mājas lapā.

Foto:fkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: